Archív září 2009

Sokol ROHOZNÁ - I.FC BATELOV (B) 4-2

B team | 30. 9. 2009



Derby přineslo v 1.poločase vyrovnanou partii a také poločasový výsledek 1-1. Hosté se ujali vedení po brance ŠTRUNCE , který si v malém vápně před gólmanem počínal se vší drzostí a zároveň elegancí. Domácí vyrovnali po standardní situaci.
Ve 2.poločase poslal hosty do vedení opět ŠTRUNC , který potrestal faul na Kaňkovského v šestnáctce domácích. Zvrat v utkání způsobyl domácí Zeman, který překvapil Růžičku v hostující brance z půlky hřiště. Od tohoto momentu existovalo na hřišti pouze jedno mužstvo a svoji vůli po vítězství dokázalo přetavit v další dvě branky v hostující síti.


Sestava: Růžička - M.Marek, O.Beseda, Fous, L.Kapoun - Doležel, Hlaváček, Šimek (45.Lysý), Peterka - Kaňkovský, Štrunc.


Branky: Štrunc (Šimek), Štrunc (PK).

 

I.FC BATELOV - FC BÍTOVČICE 1-3

A team | 30. 9. 2009



Podrobný komentář k utkání najdete v úterních Jihlavských listech - Okresní fotbal.


Sestava: Cháb - M.Marek, Houzar, Maryška (75.Chrenovský), L.Kapoun - J.Hradecký (65.Z.Koreš), P.Kourek, Vostál, O.Beseda - Poledna (65.Musil), F.Kourek.


Branka: Vostál (F.Kourek).

 

I.FC BATELOV - SK PŘIBYSLAV 0-1

Dorost | 30. 9. 2009



Od úvodní minuty vyrovnané klání. Hosté se ve 2.poločase ujali vedení. Domácí po hloupém vyloučení Dolejšího na vyrovnání síly už neměli.

 

I.FC BATELOV - TJ PODYJÍ ČERNÍČ 1-1

Žáci | 30. 9. 2009



Utkaly se dva vyrovnané týmy. V prvním poločase se batelovští ujali vedení brankou Buriana. Ve druhém poločase hosté přidali na obrátkách a zaslouženě vyrovnali.

 

VÍKENDOVÝ PROGRAM

1.FC Batelov | 24. 9. 2009



Sobota 26.9.2009:
ŽÁCI: I.FC BATELOV - TJ Podyjí ČERNÍČ (10.00 hod)
Očekává se vyrovnaný souboj. Domácí budou chtít potvrdit body z Puklic.

DOROST: I.FC BATELOV - SK PŘIBYSLAV (13.00 hod)
Batelovští nastříleli v minulém kole 8 branek do sítě Světlé, hosté naopak 7 branek do sítě Ledče. Útočný souboj? Tabulka favorizuje hosty.

A-TÝM: I.FC BATELOV - FC BÍTOVČICE (15.30 hod)
Na batelovském hřišti se odehraje souboj dosavadních suverénnů OP a očekává se vyrovnaný souboj. Oba dva týmy v dosavadním průběhu soutěže ztratili pouhé dva body, totožně za remízu. Před samotným utkáním jsou pro zkušenější a údernější ofensivu mírným favoritem hosté. Navíc před sezonou vyhlásili jasný cíl v podobě postupu do I.B třídy. Dosavadní, na okresní poměry, už tak silný kádr před sezonou ještě posílili. V loňském ročníku náš tým dvakrát porazili: 3-1, 4-2.

Neděle 27.9.2009:
B-TÝM: Sokol ROHOZNÁ - I.FC BATELOV (10.30 hod)
Domácí tým měl před sezonou vyšší ambice než je dosavadní 6.místo a střed tabulky. Nepřesvědčivé výsledky budou tak chtít domácí odčinit. Derby ovšem nemá favorita, jak už jsme se mnohokrát mohli přesvědčit.

 

SOKOL PUKLICE - I.FC BATELOV 2-3

Žáci | 23. 9. 2009



Body se z Puklice vozí těžko. Kolikrát už se o tom mohly naše mužstva přesvědčit? Žákům se to podařilo a po dvouzápasové prodlevě opět naplno bodují! Branky stříleli: D.Blaško 2, P.Ďásek.

 

I.FC BATELOV - SVĚTLÁ NAD SÁZAVOU 8-0

Dorost | 23. 9. 2009



Jednoznačný zápas v podání našich dorostenců. Branky stříleli: Svoboda 4, Gabrhel 3, Hron.

 

TJ HODICE - I.FC BATELOV 0-2

A team | 22. 9. 2009



Naši hráči nastoupili na hřišti posledního celku tabulky OP. V úvodní půlhodině si vypracovali uklidňující dvoubrankový náskok. Nejprve po brejkové situaci pronikl F.Kourek do šestnáctky domácích a našel úplně volného HRADECKÉHO, který měl dostatek času na to úspěšně zakončit. Druhou branku přidal z pokutového kopu na druhý pokus O.BESEDA.
Další průběh utkání hrubě ovlivnily události z 30.-35.minuty, kdy si domácí K.Biskup svoji hrubostí a likvidačními fauly na Chába respektive Hradeckého řekl o červenou kartu. Díky výřečnosti vůči rozhodčímu ho totožně ve stejnou dobu následuje P.Biskup. Naši hráči mají dvojnásobnou početní výhodu v následujích 60.minutách.
Využít ji ale nedokážou. Domácí staví na vlastní polovině obranný val. Překonat ho dokáže pouze Musil, který svůj samostatný nájezd zakončuje neúspěšně. Naši hráči naopak dávají svojí laxností, nepřesností a malou koncentrací v dalším průběhu utkání šanci domácím na nebezpečné brejky.
V prvním poločase vyhrocený zápas, odehrávající se v nevraživé atmosféře vůči rozhodčímu a hostujícímu celku, naši hráči dovedli do vítězného konce. Za druhý poločas si ale pochvalu nezaslouží!


Sestava: Cháb - O.Beseda, T.Minařík, Maryška (46.Musil), M.Marek - Vostál (75.Poledna), Houzar, P.Kourek (70.Janoušek), Hradecký - Z.Koreš, F.Kourek.
Branky: Hradecký (F.Kourek), O.Beseda (PK).

 

I.FC BATELOV (B) - FC ČERVENÝ HRÁDEK 5-2

B team | 22. 9. 2009



Po vyrovnaném prvním poločase domácí ve druhém rozhodli o jasném a zaslouženém vítězství.


Sestava: Růžička - Novák (46.T.Koreš), Š.Minařík, J.Marek, Samek - L.Kapoun (82.Svoboda), Hlaváček, Šimek, O.Beseda (46.Chrenovský) - Kaňkovský, Gabrhel.
Branky: L.Kapoun, Vlastní, Kaňkovský, T.Koreš, Hlaváček.

 

VÍKENDOVÝ PROGRAM

1.FC Batelov |17. 9. 2009



Sobota 19.9.2009:
HODICE - I.FC BATELOV (15.30 hod)
Naši hráči pokračují ve spanilé jízdě OP a prozatím prohánějí favorizované Bítovčice. Tabulkové postavení a role favorita se zdá být před zápasem jasná. Ale pozor! Fyzicky zdatný a důrazný tým Hodic, má na svém kontě prozatím pouze tři body za vítězství na Vysočině, ale utkal se s týmy z předku tabulky a prohrál vždy velice těsně: Bítovčice 1-2, Puklice 0-1, Polná (b) 1-2, Brtnice 2-4. Veliký pozor si naši hráči musí dát na domácího kanonýra K.Biskupa, který vstřelil už 5 branek a tvůrce hry Korába a Zajíce.

Neděle 20.9.2009:
ŽÁCI: Sokol PUKLICE - I.FC BATELOV (13.30 hod)
Dle postavení v tabulce lze očekávat vyrovnaný zápas. Naši žáci naposledy podlehli vysoko Kozlovu 1-5, Puklice stejně tak Růžené 1-7.

DOROST: I.FC BATELOV - SVĚTLÁ NAD SÁZAVOU (13.00 hod)
Souboj týmů, kterým se nedaří. Naši dorostenci se jistě budou snažit odčinit poslední špatné výsledky.

B-TÝM: I.FC BATELOV - FC ČERVENÝ HRÁDEK (15.30 hod)
Benfika má za sebou sérii zápasů s týmy ze špice tabulky. Červený Hrádek, tradiční soupeř, by měl být hratelným mužstvem. Ovšem pozor, naposledy doma rozstřílel nevyzpitatelný Mrákotín 4-1.

 

SKLO BOHEMIA ANTONÍNŮV DŮL - I.FC BATELOV 0-1

A team | 17. 9. 2009



Ve středeční předehrávce 14.kola OP zavítal náš A-tým na půdu Antonínova Dolu. Celý první poločas se hrála vyrovnaná partie. První velkou šanci si vypracoval Z.Koreš, když z malého vápna tečoval hlavou balon do náruče domácího gólmana. Na druhé straně kontroval domácí Vorálek, který pronikl do šestnáctky a nastřelil tyč Chábovi branky. V závěru poločasu ještě orazítkoval Z.Koreš spojnici břevna a tyče domácí branky.
Druhý poločas už patřil pouze našemu týmu. Hráči ustoupili od nakopávání dlouhých balonů na útočníky a přešli k celoplošné kombinaci, díky tomu si vypracovali trvalý tlak. Dlouho se však nemohli trefit do černého. Domácí hráči se na dostřel naší brány dostávali sporadicky, pouze po standardních situacích. Zápas se blížil do svého bezbrankového finále, ale přece jenom udeřilo před domácí brankou. Vostál poslal od postranní čáry centrovaný balon do šestnáctky domácích, tam ho HOUZAR hlavičkou poslal do protipohybu domácího gólmana a rozhodl.
Domácí se už na odpověď nezmohli, naopak naši hráči mohli ještě přidat pojistku.


Sestava: Cháb - M.Marek, Maryška (80.Musil), T.Minařík, L.Kapoun (*zranění, 30.O.Beseda) - Havlíček, Houzar, P.Kourek, Vostál - F.Kourek (65.Hradecký), Z.Koreš.
Branka: Houzar (Vostál).

 

I.FC BATELOV - TJ KOZLOV 1-5

Žáci | 16. 9. 2009



Naši hráči nastoupili proti aktuálně prvnímu celku tabulky. Hosté měli od začátku utkání jasnou převahu, herní i výškovou. Dali za sebou tři rychlé branky a prakticky bylo po zápase. Naši hráči těsně před půlí snížili na 1-3. Po krásné přihrávce Makovičky se trefil Čech. Hosté ale přidali další dvě branky a zaslouženě vyhráli. Nebýt brankáře Ramacha mohlo být ještě daleko hůř.


Sestava: Ramach - Homa, Čech, O.Novotný, Tuma - D.Ďásek (60.J.Marek), Burian, P.Ďásek, Mazač (50.Linhart) - M.Novotný, Makovička.
Branka: Čech (Makovička).

 

OP PŘÍPRAVEK

Přípravka | 16. 9. 2009


Týmy přípravky odehráli tuto neděli jeden z turnajů v rámci Okresního přeboru. Našim chlapcům se vedlo znamenitě:

I.FC BATELOV - SK TELČ (B) 10-0
BRANKY: Houdek 2, Tuma 2, Kupka 2, Janko 2, Linhart, Chaloupka.

I.FC BATELOV - SK KOSTELEC 4-1
BRANKY: Houdek, M.Novotný, Janko, Kupka.

I.FC BATELOV - FSC STARÁ ŘÍŠE 4-0
BRANKY: M.Novotný, Houdek, Tuma, Drápal.

I.FC BATELOV - RůŽENÁ 4-0
BRANKY: Houdek 2, M.Novotný, Kupka.

SESTAVA: Svěrák, M.Novotný, Janko, Hradecký, Kupka, Drápal, Tuma, Hodianek, Chaloupka, Linhart.

PŘEDEHRÁVKA 14.KOLA OP

A team | 15. 9. 2009



Ve středu 16.9.2009 se představí v předehrávce 14.kola OP náš první tým na půdě Antonínova Dolu. Čtvrtý tým loňského okresního ročníku v současné době okupuje 6.příčku OP se sedmibodovou ztrátou na náš tým. I přes současné tabulkové postavení obou celků lze favorizovat spíše domácí tým. Proč? Hráči A.Dolu měli na úvod sezony přetěžký los. Utkali se s Rantířovem, rezervou Polné, Kněžicemi, Velkým Beranovem, doma rozstříleli ještě na jaře tým I.B třídy Puklice vysoko 7-3 a doposud prohráli pouze se suverénními Bítovčicemi těsně 1-2. Navíc v loňské sezoně náš tým doma rozstříleli 4-0 a vyhráli též v Batelově 2-0! Mužstvo A.Dolu bylo loni jedním z nejfotbalovějších týmů v soutěži a protože tým přes léto neprošel prakticky žádnými změnami, bude téměř jistě usilovat o čelní příčky také letos!

 

LEDEČ nad SÁZAVOU - I.FC BATELOV 6-1

Dorost | 15. 9. 2009



Další propadák v podání našich dorostenců. O osudu utkání bylo prakticky rozhodnuto už po 1.poločase, ve kterém si domácí vypracovali tříbrankový náskok. Jedinou branku našeho týmu vstřelil z penalty Hron.

 

I.FC BATELOV - SOKOL JAMNÉ 1-1

A team | 14. 9. 2009



V dalším kole přivítal náš A-tým na domácí půdě tým Sokola Jamné, který se v dosavadním průběhu okresního přeboru prezentoval docela nevyrovnanými výkony. To ovšem v sobotu odpoledne v Batelově neplatilo, naopak se zde představilo vcelku kompaktní mužstvo, které svým jednoduchým a agresivním fotbalem ukázalo, že pohyb v horní polovině tabulky mu zřejmě nebude činit větší problémy.
Ze začátku utkání tomu ovšem nic nenasvědčovalo - naši hráči začali aktivně, zatlačili soupeře a i přes řadu nepřesností šli do vedení. POLEDNA se za hranicí šestnáctky nádherně levačkou opřel do halfvoleje a gólman hostí neměl nárok. To bylo bohužel pro zbytek utkání z domácí strany vše. Soupeř převzal iniciativu a vcelku záhy vyrovnal, když se Varhaníkův trestný kop odrazil od zdi do Chábova protipohybu. Hosté byli nadále aktivnější, náš tým se utápěl v nepřesnostech a ve zbrklých řešeních herních situací.
Obraz hry velmi nervózního zápasu se nezměnil ani po přestávce. Hosté nastřelili břevno, oboustranně nepřesný rozhodčí Kalaš jim nepochopitelně neuznal regulérní gól a ani přesilovka našeho týmu po vyloučení jednoho z hostujících hráčů změnu skóre nepřinesla.
Remízový bod je tak pro náš celek po průběhu zápasu úspěchem. Ospalý a utrápený výkon byl zatím nejhorším představením našich hráčů v této sezoně!
Sestava: Cháb - L.Kapoun, Houzar, T.Minařík (80.Chrenovský), Maryška - Beseda, P.Kourek (65.Hradecký), Vostál - F.Kourek, Z.Koreš - Poledna (65.T.Koreš).
Branka: Poledna.

 

SOKOL STONAŘOV (B) - I.FC BATELOV (B) 3-0

B team | 14. 9. 2009



Deset statečných odolávalo drtivému domácímu tlaku do 60.minuty, kdy se domácí ujali vedení. Ve zbytku zápasu domácí přidali další dvě branky. Je na škodu, že se náš tým nesešel. V kompletním složení by se dal ve Stonařově uhrát lepší výsledek.
Sestava: Růžička - Š.Minařík, Vl.Zeman, Fous, O.Beseda - Štrunc, Šimek, Chrenovský, T.Koreš - Kaňkovský.

 

VÍKENDOVÝ PROGRAM

1.FC Batelov | 11. 9. 2009



Sobota 12.9.2009:
ŽÁCI: I.FC BATELOV - KOZLOV (14.00)
Žáci se střetnou s dosavadním leadrem tabulky, který v posledním utkání rozstřílel Puklice vysoko 6-0. Kozlov je v utkání velkým favoritem.

A-TÝM: I.FC BATELOV - Sokol JAMNÉ (16.00)
Náš první tým všechny dosavadní zápasy vyhrál, navíc se může chlubit nečekaně vysokou střeleckou produktivitou a je o skóre druhý za Bítovčicemi. Do Batelova zajíždí Jamné, které v úvodu sezony bodovalo se silnými Puklicemi, Polnou a rozstřílelo Třešť. Poslední dva zápasy naopak prohrálo. Jak v Brtnici, tak doma překvapivě s doposud suverénně poslední Vysočinou. Náš tým jde do utkání v roli favorita, Jamné ale v úvodu soutěže potvrdilo, že dokáže potrápit nejednoho favorita. Překvapí také v Batelově? Doufejme, že ne!

Neděle 13.9.2009:
PŘÍPRAVKA: Turnaj v Růžené (9.00)
Za účasti týmů: Kostelec, Růžená, Stará Říše, Telč (b).

B-TÝM: Sokol STONAŘOV (b) - I.FC BATELOV (10.30)
Stonařovští se netají postupovými ambicemi a už v úvodu soutěže to dávají najevo. Naposledy vyhráli v Mrákotíně 5-2. Benfica po třízápasové pauze bodovala proti brtnické rezervě a okupuje chvost tabulky. V dopoledne hraném utkání je proto první Stonařov jasným favoritem.

DOROST: LEDEČ NAD SÁZAVOU - I.FC BATELOV (13.30)
Dorost je prozatím výsledkově za očekáváním. V posledním zápase honil remízu až závěru utkání. Ledeč má v tabulce prozatím dva body k dobru. Proč si z její půdy nějaký neodvést?

 

I.FC BATELOV (B) - SOKOL BRTNICE (B) 2-2

B team | 11. 9. 2009



Oboustranně útočné, na šance vyrovnané utkání skončilo zaslouženou remízou. Domácí se ujali vedení brankou ŠIMKA , hosté skóre otočili, domácí poté v úplném závěru vyrovnali z penalty. Po faulu na P.Besedu skóroval J.HRADECKÝ.


Sestava: Stoklasa - Š.Minařík, Novák, Z.Kapoun, J.Marek - T.Koreš, Šimek, L.Chrenovský, J.Hradecký - P.Beseda, Kaňkovský.


Branky: Šimek, J.Hradecký (PK) - Vyskočil 2.

 

Z KAMENIČEK NA PAĎOUSY II.

1.FC Batelov | 8. 9. 2009



Dnes vychází 21.číslo klubového zpravodaje. Na jeho stránkách najdeš výsledky, tabulky, další statistiky jednotlivých batelovských mužstev a klubové novinky. Získáš ho na tradičních místech, tedy: Restaurace U Formánků, Areál I.FC a Konzum U Hradeckých. Nebo si jej můžeš stahnout na našich stránkách z-kamenicek-na-padousy

 

SOKOL STONAŘOV - I.FC BATELOV 2-1

Žáci | 8. 9. 2009



Domácí začali utkání tlakem a hrozili především po křídlech. Po třech nevyužitých šancích přišla ve 30.minutě první gólová a domácí se dostali do vedení. Poté může korigovat M.Novotný, ale svoji šanci neproměňuje. Přichází trest v podobě druhého gólu do šatny.
Do druhého poločasu vstupují batelovští aktivně, domácí nepouští do hry a vytvářejí si šance na zkorigování výsledku. To se daří v 55.minutě, kdy Homa využívá z volného kopu minely domácího gólmana, který pouští střelu z 25 metrů. Místo dalšího tlaku hostů se utkání pouze dohrává bez šancí na obou stranách a to hodně mrzí hostujícího trenéra Štrunce.


Sestava: Ramach - Homa, Linhart, Makovička, Mika - Čech, P.Ďásek, D.Ďásek, O.Novotný - D.Blaško, M.Novotný.


Branka: Homa.

 

I.FC BATELOV - BM LUKA nad JIHLAVOU 3-3

Dorost | 8. 9. 2009



Hosté si v utkání vypracovali až tříbrankový náskok a několik příležitostí ještě nevyužili. V poslední dvacetiminutovce ale domácí zvedli hlavy a skóre s vypětím všech sil vyrovnali. Zápas skončil zaslouženou remízou. Branky za domácí stříleli Svoboda, Nevrkla, Hron.

 

TJ KOZLOV - I.FC BATELOV 2-4

A team | 7. 9. 2009


V rámci 5.kola závítal náš tým do Kozlova, na půdu nováčka soutěže. Po jednodenní pauze po zápase v Černíči, čekal náš tým na malém hřišti, proti fyzicky zdatnému soupeři další těžký zápas. Naši hráči ale nezanechali nic náhodě a od úvodu zápasu byli aktivnějším týmem. V prvním poločase si svojí aktivitou vynutili dva pokutové kopy, které O.BESEDA , respektive P.KOUREK proměnili. Domácí hrozili hlavně ze standardek. V úvodu 2.poločasu domácí snižují. Zahrávají volný kop a centrovaný balon na zadní tyč usměrňuje, ač atakován, domácí Matějíček hlavou za záda Chába. Domácí se ovšem ze snížení dlouho neradují. Hostující P.KOUREK se staví k rozehrání volného kopu a po dvounásobném odrazu tyč-tyč trefuje vingl domácí svatyně. Na tříbrankový rozdíl o několik minut později upravuje levačkou křižnou střelou kapitán T.MINAŘÍK. Při této brance odvedl dobrou práci Z.Koreš, který mu hlavou přistrčil balon. Domácí v závěru utkání dokáží vstřelit ještě jeden gól. Po faulu na domácího hráče rychlou rozehrávkou překvapují naši obranu a domácí Záškoda překonává jak dvojblok Houzar-Marek, tak Chába v bráně. Tři body putují zaslouženě do Batelova.
Zápas měl ještě dohru po závěrečném hvizdu, podnapilý domácí fanoušek fyzicky napadl asistenta hlavního rozhodčího Hradeckého!


Sestava: Cháb - M.Marek, Houzar, L.Kapoun - T.Minařík, Maryška - Vostál, P.Kourek (65.Janoušek), O.Beseda (87.J.Marek) - F.Kourek (70.Poledna), Z.Koreš.


Branky: 20.O.Beseda (PK), 25.P.Kourek (PK), 64.P.Kourek (VK), 75.T.Minařík (Z.Koreš).

 

TJ PODYJÍ ČERNÍČ - I.FC BATELOV 3-5

A team | 7. 9. 2009



Po páteční dohrávce 3.kola si náš tým připisuje tři body za vítězství. Nerodilo se ovšem lehce. V úvodní dvacetiminutovce si náš tým vynutil tlak a získal dvoubrankové vedení. Nejprve vysunul za obranu domácích Houzar důrazného F.KOURKA a ten se v souboji s domácím gólmanem nemýlil. Hned po rozehrávce přidávají naši hráči druhou branku. F.Kourek nachází naběhnutého VOSTÁLA , který s přehledem zakončuje. Po druhé brance, ale naši hráči polevují a domácí postupně získávají převahu. Z jedné z množství nebezpečných standardek v blízkosti našeho vápna snižují na 1-2 a po samostatném nájezdu domácího útočníka je dokonce vyrovnáno. Ve druhé polovině 1.poločasu byli naši hráči dopředu doslova bezzubí. Přesto odcházeli do kabin s jednobrankovým náskokem. Po ojedinělém útoku, zahrává VOSTÁL rohový kop na přední tyč, a domácí gólman si ho s údivem všech sráží do sítě.
Druhý poločas domácí už tolik nebezpeční směrem dopředu nejsou. Přesto po další dobře zahrané standardce vyrovnávají. Centrovaný balon na zadní tyč hlavou uklízí domácí hráč do Chábovi sítě, je vyrovnáno. Naštěstí odpovídáme stejnou mincí. Vostál rozehrává rohový kop a MARYŠKA přesnou hlavičkou opět posílá náš tým do vedení. Je to zlomový moment utkání. V závěru utkání po Markově přihrávce přidává pojistku dalekonosnou střelou ještě HOUZAR.


Sestava: Cháb - M.Marek, T.Minařík, Maryška, L.Kapoun - Vostál, P.Kourek (46.Janoušek), Houzar, Hradecký (35.O.Beseda) - F.Kourek (75.Poledna), Z.Koreš.


Branky: 18.F.Kourek (Houzar), 20.Vostál (F.Kourek), 44.Vostál (RK), 70.Maryška (Vostál), 82.Houzar (M.Marek).

 

VÍKENDOVÝ PROGRAM

1.FC Batelov | 1. 9. 2009



Pátek 4.9.2009: Dohrávka 3.kola.
A-TÝM: Podyjí ČERNÍČ - I.FC BATELOV (17.00)
Naše první mužstvo vstoupilo do soutěže výborně a úvodní tři zápasy vyhrálo. Černíč, nováček soutěže, se zatím radoval pouze na Vysočině, když si odvezl hubené vítězství 1-0. Batelovští odjíždějí do Černíče v roli mírného favorita. Ale pozor! Čeká je bojovný, fyzicky zdatný soupeř a navíc pokud vzpomínáte, v zimním přípravném utkání se radovali právě domácí, když nad Batelovem zvítězili zaslouženě 4-2.

Sobota 5.9.2009:
DOROST: I.FC BATELOV - BM LUKA n./J. (13.30)
Souboj šestibodových. Naši dorostenci poslední dvě utkání prohráli. Nejprve překvapivě doma s Leštinou, poté ostudně ve V.Beranově. Luka disponují tradičně dobrou mládežnickou základnou a do Batelova pojedou bodovat. Kdo se bude po utkání smát?

B-TÝM: I.FC BATELOV - Sokol BRTNICE (b) (16.00)
Benfika se trápí. Poslední tři zápasy nebodovala, navíc vždy prohrála o tři branky. Brtnice v posledním utkání přestřílela Mrákotín 6-5, s devíti body atakuje čelo tabulky a je favoritem.

Neděle 6.9.2009:
ŽÁCI: Sokol STONAŘOV - I.FC BATELOV (13.30)
Naši žáci si v posledním utkání hravě poradili s Kněžicemi. Stonařovští jsou ale se ziskem čtyř bodů mírným favoritem. Utkání se odehraje v Pavlově.

A-TÝM: KOZLOV - I.FC BATELOV (16.00)
Posílený nováček vstoupil do soutěže bez respektu a se sedmi body se usadil v čele tabulky. Doma zaskočil favorizovanou Polnou, naposledy uštědřil debakl Vysočině v poměru 6-0. Na malém hřišti nečeká náš tým nic jednoduchého, hráči budou mít navíc v nohách páteční dohrávku v Černíči.

 

I.FC BATELOV - Sokol KNĚŽICE 5-0

Žáci | 1. 9. 2009



Celý zápas se hrál podle domácích not. V úvodu utkání vstřelili gól a ovládli zbytek prvního poločasu. Soupeř si vypracoval pár šancí na začátku druhého, ale poté naši kluci přidali další branky a o osudu utkání bylo rozhodnuto. Zápas už se dohrával v poklidu a první letošní výhra (zasloužená) byla na světě. Dík patří všem hráčům.


Sestava: Ramach - Homa, Mika, Burian, Čech, Tománek, P.Ďásek, D.Ďásek, Makovička, Tůma, O.Novotný, (střídali: Linhart, Houdek).


Branky: Tománek, Makovička, P.Ďásek, Burian, Čech.

 

TJ CEJLE - I.FC BATELOV 3-0

Žáci | 1. 9. 2009


V úvodu utkání byli naši hráči aktivnější a vypracovali si dvě šance. Potom se hra vyrovnala. Ve druhém poločase převzali otěže utkání domácí a na špatném terénu za stálého deště vstřelili dvě branky. Konec zápasu byl plně v jejich režii a v závěru přidali i třetí gól.


Sestava: Ramach - Homa, Burian, Čech, Římal, Marek, P.Ďásek, D.Ďásek, Makovička, Tůma, O.Novotný, (střídali: Linhart, Houdek,Chaloupka).

 

I.FC BATELOV - SK TELČ (B) 2-5

B team | 1. 9. 2009



Ve 3.kole nestačila batelovská rezerva na záložní tým Telče.


Sestava: Stoklasa - Novák, Beseda, J.Marek, Š.Minařík - P.Kourek, L.Chrenovský, Šimek, L.Venkrbec - Kaňkovský, Barák, (střídali: R.Vítek, Peterka, Gabrhel).


Branky: Kaňkovský, Gabrhel.

zobrazit menu