Info o odehraném kole (29. - 30. 9. 2012)

1.FC Batelov | 1. 10. 2012

Okresní přebor mužů:

1.FC BATELOV - FC BÍTOVČICE 1:1 (0:1)

Sestava: Cháb - O. Beseda, Musil, Poledna, Hron - Ma. Janoušek, L. Kapoun, Vostál, F. Kourek (55. Plachý) - Hradecký (75. Svěrák), Z. Koreš.

Branka: Poledna


Čtyřicet diváků vidělo zatím nejhorší výkon áčka v domácím prostředí během podzimní sezóny.Remízu 1:1 zachraňoval Zdeněk Poledna v 90.minutě.

 

IV.třída mužů sk.B

SK KOSTELEC (B) - 1.FC BATELOV (B) 2:2 (1:1)

Sestava: Růžička - Peterka, O. Beseda, Pilát, R. Vítek - Blaško, P. Kourek, Kupka, Fejt - Plachý, Mk. Janoušek (46. P. Beseda).

Branky: P. Kourek (pen.), Fejt

 

Bohužel opět problém se sestavou, hrálo se v deseti prvních cca 15. minut a pak z důvodu zranění a odstoupení Pavla Blaška posledních asi 20. minut. I přes to jsme byli více než rovnocenným soupeřem, otočili jsme průběh z 0:1 na 2:1, navíc nastřelili 2x tyč a břevno.V závěru bohužel domácí po ojedinělé ale povedené střele vyrovnali.

 

 

Okresní přebor starších žáků:

JEŽEK RANTÍŘOV - 1.FC BATELOV 4:2 (1:2)

Sestava: Linhart - Chaloupka, Janko, V. Novák, Hradecký, Houdek, Kupka, Mika, Šereda, Svěrák, Drápal, Fous, Dolejší, Blaško.

Branky: Blaško 2x


Na půdu vedoucího týmu soutěže chlapci odjížděli díky nemocem v oslabené sestavě ale přesto že to výsledkově nevyšlo tak nemusí věšet hlavy.Zápas byl na šance vyrovnaný, soupeř jich však dovedl víc proměnit.

zobrazit menu