Archív červen 2009

I.FC BATELOV - Sokol KNĚŽICE 1-2

A team | 26. 6. 2009



A-tým zakončil sezonu prohrou v domácím prostředí s jedním z nejlepších týmů jara. Prakticky celé utkání byli domácí hráči lepším týmem, vypracovali se daleko více střeleckých příležitostí než hosté, přesto nedokázali uspět. Hosté, kteří přijeli do Batelova s omlazeným týmem, když dali přednost dorostencům, poctivě bránili a ve druhé půli dokázali využít dvou brejkových situací. Domácí snížili v závěru Bradou, vyrovnávací branku, kterou měl na kopačce Houzar, lapil hostující gólman.
Sestava: Cháb, L.Kapoun, T.Minařík, Poledna, Z.Kapoun, O.Beseda, Poledna, Brada, M.Marek, Z.Koreš, Gabrhel (65.T.Koreš).
Branka: Brada (M.Marek).

 

LEDEČ nad Sázavou - I.FC BATELOV 2-2, 2-4

Dorost | 26. 6. 2009



Starší dorostenci ztratili na půdě posledního celku tabulky dva body, když o půli vedli o dvě branky! Nakonec se s domácími rozešli smírně, 2-2. Mladší dorostenci naopak zakončili sezonu vítězstvím v poměru 4-2.

 

Sokol ROHOZNÁ - I.FC BATELOV (b) 4-1

B team | 26. 6. 2009



Zápas probíhal v jednoznačné režii domácích,kteří byli od úvodu zápasu aktivnější. Vedení se ujali již v 15 min. O necelých 10.minut později přidali druhou branku a za tohoto stavu se šlo také do kabin.
Druhá půle byla věrnou kopií prvního poločasu. Domácí hrali a Batelov jenom přihlížel. Po závaru před batelovskou brankou zvyšují domácí již na 3:0, poté se podařilo snížit Barákem na 3:1, ale do konce zápasu domácí střílí ještě jednu branku. Zasloužené vítězství domácích.
Sestava: Růžička, Samek (46.O.Beseda), Bock, Fous, Š.Minařík, L.Venkrbec, Chrenovský (46.Peterka), Šimek, R.Venkrbec, Kaňkovský, Barák.
Branka: Barák.

 

I.FC BATELOV - Slavoj PACOV 1-1, 1-5

Dorost | 16. 6. 2009



Starší dorostenci prodloužili sérii zápasů bez prohry, po remíze 1-1 s Pacovem, na šest. Pacov byl sice po celé utkání mírně lepším týmem, své příležitosti ale díky obětavé obraně domácích a výbornému Mlejnkovi v bráně neproměnil. Za starší dorost nastoupilo 7 hráčů základní jedenáctky mladších dorostenců! Už i proto je remízový výsledek úspěchem. Branku domácích vsítil Háva. Většina mladších dorostenců muselo nastoupit ke druhému zápasu a postupně ubývající síly domácích pacovští využili ke vstřelení pěti branek a konečnému vítězství 5-1. Jediný čestný úspěch domácích vstřelil Gabrhel.

 

Sokol PUKLICE (b) - I.FC BATELOV 0-2

A team | 15. 6. 2009



K důležitému zápasu do Puklic, ve kterém jsme chtěli získat potřebné body k jistotě záchrany, jsme odjeli v kompletní sestavě. Věděli jsme, že nás nečeká nic jednoduchého. Domácí jsou na vlastním hřišti vždy nepříjemný soupeř. Od úvodní minuty se přelévala hra od jedenáctky k jedenáctce, hrál se svižný fotbal. V prvním poločase jsme měli přece jenom více šancí na kopačkách my a z jedné takové také udeřilo. Janoušek vypýchl balon gólmanovy, od brankové čáry poslal centr před bránu a ten usměrnil do prázdné branky domácích Poledna. Po naší brance zvýšili domácí aktivitu, ale až na několik standartních situací si šanci nevypracovali.
Ve druhém poločase jsme s ubývajícím časem získávali kontrolu nad hrou. Vypracovávali jsme si množství šancí, některé z kategorie obrovských (Koreš, O.Beseda), ale bohužel tradičně selhali v koncovce. Rozhodující branku vstřelil až v 60.minutě M.Marek, který nekompromisně využil excelentní přihrávky P.Besedy za obranou linii domách. V dalším průběhu přicházejí naše další velké šance, ale O.Beseda, Brada či Gabrhel jimi někdy až neskutečně pohrdají. Domácí mohou snížit v závěru utkání, ale po závaru v našem vápně po rohovém kopu trefují obránce na brankové čáře. Konečný výsledek 0-2 je po průběhu utkání pro hostující celek zasloužený.
Sestava: Cháb, L.Kapoun, Hájek (46.O.Beseda), T.Minařík, Z.Kapoun, M.Marek (75.J.Marek), P.Beseda, Brada, Janoušek, Koreš (70.Gabrhel), Poledna.
Branky: Poledna (Janoušek), M.Marek (P.Beseda).

 

I.FC BATELOV (b) - SK KOSTELEC (b) 2-3

B team | 15. 6. 2009



Derby proti Kostelci nezastihlo náš tým ve formě. Domácí se sice brzy ujali vedení brankou Hlaviny , do konce poločasu ale diktoval tempo hry převážně Kostelec a skóre srovnal.
Druhý poločas byli batelovští snaživější, ale z brejků se do dvoubrankového trháků dostali kostelečtí. Ve druhém případě jim k tomu pomohlo evidentní ofsaidové postavení Kružíka. Závěrečná čtvrthodina patří domácím, kteří přitlačí hosty ke své jedenáctce a kontrují kontaktní brankou Kaňkovského , který nezištně překonává nejistého gólmana Kostelce hlavou. V úplném závěru utkání je vyrovnání na spadnutí, ale domácí nejsou schopni uklidit balon do branky po závarech v pokutovém uzemí.
Sestava: Růžička, Š.Minařík, Novák, Hlavina, Bock, L.Venkrbec, Kourek (46.R.Vítek), Šimek, Chrenovský (60.Štrunc), Barák (60.Samek), Kaňkovský.
Branky: Hlavina, Kaňkovský.

 

I.FC BATELOV - Slavoj TŘEŠŤ (b) 0-1

A team | 11. 6. 2009



Rezerva Třeště přijela do Batelova posílena o čtyři hráče A-týmu. Od úvodu utkání se hrála oboustranně vyrovnaná partie, když se hra přelévala od jedné jedenáctky ke druhé. Šance si oba týmy ovšem vypracovávali poskromnu a branku soupeře ohrožovali především z dálky. Přesto se v 1.poločase udál klíčový moment celého utkání. Po průniku třešťského hráče do pokutového území domácí brankář fauluje a rozhodčí správně nařizuje pokutový kop. Ten hostující hráč s přehledem proměňuje. Je paradox, že se na druhé straně za úlpně stejný zákrok několik momentů před první brankou Třeště, nepíská!
Druhý poločas jdou domácí s touhou výsledek změnit a vyrovnat. Hosté jsou ovšem úvodních 20.minut lepším týmem a mohou utkání rozhodnout. Hostující Mareš postupně nastřeluje břevno a tyč domácí svatyně. Závěrečných 20.minut utkání naopak patří domácím, kteří stupňují tlak ovšem bezvýsledně. Vypracují si vlastně jen jednu loženou šanci. Kýžený vorovnávací gól má na kopačce Houzar, ale již překonaného brankáře zachrání na brankové čáře hostující obránce.
Po celý zápas se hrál velice běhavý fotbal, když se útoky přelévaly od branky k brance. Utkání by více služela remíza, ale hosté byli efektivnější v koncovce a proto si z Batelova zaslouženě odvážejí všechny body.
Sestava: Cháb, L.Kapoun, T.Minařík, Houzar, Z.Kapoun, M.Marek, Vostál, Brada, T.Koreš, O.Beseda (70.Gabrhel), Poledna.

 

TJ CEJLE - I.FC BATELOV (b) 0-4

B team | 11. 6. 2009



B-mužstvo vyhrálo v Cejli vysoko 4-0. Konečný výsledek utkání vystihuje průběh utkání, ve kterém byli naši hráči lepším celkem. V utkání se blýskl střeleckou potencí, autor tří branek a hattricku Kaňkovský, čtvrtou branku vstřelil Chrenovský.

 

I.FC BATELOV - TJ GOL.JENÍKOV 0-2, 0-9

Žáci | 11. 6. 2009



Starší žáci se rozloučili se sezonou 2008/09 prohrou v domácím prostředí s předposledním celkem tabulky v poměru 0-2. Výkon ovlivnila absence několika hráčů základní sestavy vč.kapitána Valenty, který si odpykává čtyřzápasový disciplinární trest. V samotném zápase nebyli domácí horším týmem, měli ovšem problémy s koncovkou. Naopak hosté své šance využít dokázali.
Mladší žáci opět nebodovali a prohráli 0-9. Oba týmy nenastoupily na hrací plochu kompletní. Hosté přijeli do Batelova pouze s 12 hráči, ze kterých měli sestavit dvě jedenáctky. Domácí domácí nastoupili v 8 hráčích, hosté v 9 hráčích! Problémy s počtem mládeže jsou tedy patrné také v ostatních týmech.

 

Slavoj TŘEŠŤ - I.FC BATELOV 0-1, 2-0

Dorost | 10. 6. 2009



Starší dorostenci zvítězili v prestižním utkání v Třešti 1-0! Branku našeho týmu vsítil Hradecký. Naši dorostenci tak prodloužili vítěznou šňůru na čtyři po sobě jdoucí zápasy. Dorostenci mladší na svoje konkurenty nestačili a prohráli 0-2.

 

I.FC BATELOV - SK Huhtamaki OKŘÍŠKY 5-4, 0-4

Dorost | 3. 6. 2009



Starší dorostenci sehráli patrně nejlepší utkání jara. Pro diváky ve velice atraktivním utkání dvakrát prohrávali o dva góly, vždy ale dokázali vyrovnat. V závěru utkání navíc rozhodl kapitán Vostál, když využil mineli hostujícího brankáře. Branky vstřelili Hradecký 2, Havlíček, Svoboda, Vostál.
Mladší dorostenci prohráli 0-4, skóre utkání ale vůbec neodpovídá průběhu utkání. Naši dorostenci byli svému soupeři minimálně vyrovnaným soupeřem.

 

Dálnice SPEŘICE - I.FC BATELOV 4-2, 14-0

Žáci | 3. 6. 2009



Starší žáci prohráli na půdě leadra tabulky 2-4. Po poločasové tříbrankové ztrátě už neměli sílu na zvrat v utkání. Ve druhé půli byl navíc zbytečně vyloučen hostující kapitán Valenta. Branky vstřelili Obrdlík a Vrzáček.
Mladší žáci utrpěli další debakl, když prohráli 0-14.

 

I.FC BATELOV (b) - FC VYSOČINA (c) 2-4

B team | 3. 6. 2009



Zkušenější hosté potvrdili postavení v tabulce a zaslouženě zvítězili. V průběhu utkání vedli již 4-0, batelovským se podařilo v průběhu druhého poločasu snížit na přijatelných 2-4.
Sestava: Růžička, Š.Minařík, Novák, Bock, Hlavina, L.Venkrbec, P.Kourek, P.Beseda, Peterka, Barák, Kaňkovský.
Branky: P.Beseda (VK), Kaňkovský (PK).

 

Sokol BRTNICE - I.FC BATELOV 6-2

A team | 2. 6. 2009



A-tým odjel do Brtnice bez pěti hráčů základní sestavy (P.Beseda, Hájek, Houzar, T.Minařík, Vostál), oproti zápasu s Nadějovem. Tento jev se projevil také v úvodních minutách zápasu, kdy si improvizující obranná čtyřka nevěděla rady s domácími hroty. Ti se po pro nás doslova vražedném úvodu rychle ujali tříbrankového vedení a navíc další velké šance nevyužili. Po 20.minutách jsme se začali osmělovat také my, vyrovnali jsme hru a výsledkem byli dvě branky Brady v krátkém sledu. Domácí zjevně znervózněli a vyrovnání bylo na dosah. Bohužel jsme v závěru poločasu inkasovali čtvrtou branku - po jasném ofsaidu, která domácí uklidnila. Od úvodu druhého poločasu jsme diktovali tempo hry, ve hře dopředu nám ale chyběla nápaditost a v závěrečné fázi přesná finální přihrávka. Domácí naopak vyčkávali na svoji příležitost v podobě brejků a dočkali se, hned dvakrát.
Nám se také podařilo vstřelil třetí branku Korešem, která by zápas zdramatizovala, ale proti byl domácí asistent rozhodčího na pomezí, který nám po celý zápas vyloženě nepřál a nesmyslně zvedl praporek. Kvalitnímu průběhu utkání navíc nepomohl ani výkon hlavní rozhodčí Drahotušské, která se po celý zápas utápěla v nepřesnostech a něktérá její rozhodnutí byla až komická.
V zápase si odbyl premiéru v dresu A-týmu patnáctiletý J.Gabrhel a nevedl si vůbec špatně. Naopak dokázal svým výkonem zastínit některé stabilný hráče prvního mužského družstva!
Sestava: Cháb, L.Kapoun, Poledna, J.Marek (40.Gabrhel), Z.Kapoun, O.Beseda, M.Marek, Brada, T.Koreš, Janoušek, Z.Koreš.
Branky: Brada (O.Beseda), Brada (VK).

zobrazit menu