Archív červenec 2009

31.Memoriál BOHUMILA TOMÍŠKA

1.FC Batelov | 31. 7. 2009



Po roční odmlce se na našem hřišti uskutečnil za účasti domácího týmu, Stonařova, Studené a Telče, tradiční fotbalový turnaj - Memoriál B.Tomíška. Pohár pro vítěze si nakonec odvezl papírový favorit turnaje Stonařov, který ve finálovém duelu zvítězil na Telčí.

SEMIFINÁLE:

BATELOV - TELČ 0-0 , pen.4-5
V I.poločase vyrovnaný zápas bez šancí. V poločase druhém domácí telčské přehráli, vypracovali si tři gólové šance, ale neproměnili je. V penaltovém rozstřelu byli šťastnější hosté z Telče.

STONAŘOV - STUDENÁ 2-0
Zápas se postupem času změnil v dobývání studentské branky stonařovskými střelci. Ve II.poločase byl úspěšný Gavaller a zajistil Stonařovu finále.

O 3.MÍSTO:

BATELOV - STUDENÁ 2-4
V domácí jedenáctce dostali šanci mladíci, kteří si v I.poločase vedli znamenitě a po brankách Musila a Gabrhela se ujali dvoubrankového vedení. Do II.poločasu udělal domácí kouč další změny v sestavě a to se mu stalo osudným. Hráči Studené využili slabé domácí obrany a vývoj utkání otočili.

FINÁLE:

STONAŘOV - TELČ 3-1
Stonařov se ujal dvoubrankového vedení. Telč ve II.poločase snížila z volného kopu, na vyrovnání už ale nedosáhla. Třetí rozhodující branku ve finále vstřelil v závěru utkání Gavaller, nejlepší střelec turnaje.

 

31.Memoriál BOHUMILA TOMÍŠKA

1.FC Batelov | 20. 7. 2009



Tuto sobotu, tj.25.7.2009 pořádá I.FC BATELOV tradiční fotbalový turnaj - MEMORIÁL BOHUMILA TOMÍŠKA, 31.ročník.
Po loňské pauze, kterou zapříčinilo budování závlahového systému na hlavní hrací ploše se další ročník turnaje uskuteční. Pro letošek se mimo domácí tým, podařilo organizátorům přivést do Batelova tyto týmy:
Sokol STONAŘOV
FK STUDENÁ
SK TELČ

Fotbalové dění, které bude probíhat v areálu I.FC, začíná v 13.00 hodin. Všichni fanoušci fotbalu jsou zváni a nebude chybět tradiční DIVÁCKÁ SOUTĚŽ!

 

TURNAJ ve STUDENÉ

A team | 15. 7. 2009



Náš první tým se v sobotu zúčastnil turnaje ve Studené. Turnaje, který za doby porevoluční vyhrávali takové týmy jako Chmel BLŠANY či Dynamo ČESKÉ BUDĚJOVICE. To ovšem mužstvo ze Studené brázdilo vodami krajského přeboru. Současný účastník okresního přeboru přizval na turnaj krom našeho týmu ještě HORNÍ ŽĎÁR a HORNÍ CEREKEV.

SEMIFINÁLE:
HORNÍ CEREKEV - HORNÍ ŽĎÁR 2-0
STUDENÁ - BATELOV 2-2 pen.3-1
V boji o finále nám byl nalosován domácí tým. Prakticky po celý zápas byl náš tým lepším mužstvem a rychle se také ujal vedení, když si centrovaný balon M.Markem srazil do vlastní sítě domácí obránce. Domácí naše branka ale nezaskočila a po dvou brejcích do otevřené obrany v rozmezí 5.minut skóre zápasu otočili. My jsme vyrovnali až v poslední minutě 1.poločasu, když P.Beseda rozehrál volný kop na Vacka , který byl v koncovce suverénní. Druhý poločas i přes vypracované šance na obou stranách branku nepřinesl a proto musely rozhodnout penalty. V těch byli úspěšnější domácí.

O 3.MÍSTO
BATELOV - HORNÍ ŽĎÁR 4-1
Po celý zápas byli naši hráči lepším týmem. Hornožďárští nahrazovali fotbalovost bojovností a v 1.poločase byli ještě úspěšní. Poločas druhý se projevila naše fotbalová kvalita a v pohodě jsme si došli pro vítězství. Branky postupně stříleli Musil, Z.Koreš, Vacek 2x.

FINÁLE
STUDENÁ - HORNÍ CEREKEV 1-1 pen.6-5
Hrál se patrně nejlepší fotbal turnaje. Cerekev se ujala vedení, které domácí ještě v 1.poločase smazali. 2.poločas branka i přes velké šance nepadla. V penáltovém rozstřelu se radovali domácí. Podruhé v turnaji.

Sestava : Cháb, Růžička - Čírtek, Dolejší, Hájek, L.Kapoun, Maryška, Š.Minařík - O.Beseda, P.Beseda, Janoušek, Z.Koreš, J.Marek, M.Marek, Musil - Gabrhel, Poledna, Vacek.

 

PŘÍPRAVA 2009/10

A team | 7. 7. 2009



Příprava na fotbalovou sezonu 2009/10 začne hráčům A-týmu v úterý 7.7.2009 od 18.00 hodin. Pod vedením nového trenéra ZDEŇKA KAPOUNA absolvují hráči tento týden dvě tréninkové dávky, aby se poté mužstvo o víkendu zúčastnilo fotbalového turnaje ve Studené.
Účastníci turnaje:
FK STUDENÁ, SK HORNÍ CEREKEV, I.FC BATELOV, SK HORNÍ ŽĎÁR.

 

TIPOVACÍ SOUTĚŽ

1.FC Batelov | 2. 7. 2009



Se závěrem fotbalových soutěží došlo k vyhodnocení Tipovací soutěže a soutěže Pan Tipér, tedy tipující, který uhodl nejvíce přesných výsledků. Tady jsou výsledky:
Tipovací soutěž:
1.Michal ŠTRUNC 16b, 2.Oldřich HYBNER 15b, 3.Lukáš VOSTÁL 15b, 4.František CVACH 15b, 5.Zdeněk KUPKA 15b, 6.Zbyněk KOREŠ 15b, 7.Petr FOUS 14b, 8.Štěpán FOUS 13b, 9.Michal MUSIL 13b, 10.Vendula KUPKOVÁ 13b, a další...
Pan Tipér:
1.Oldřich HYBNER 3x, 2.Lukáš VOSTÁL 2x, 3.František CVACH 2x.
O pořadí v případě rovnosti bodů v kategorii Tipovací soutěž, bylo rozhodnuto dle následujícího klíče:
1.Větší počet správně uhodnutých výsledků,
2.Vyšší počet bodů v posledním kole Tipovací soutěže. V případě rovnosti, v předcházejícím.
Všichni soutěžící budou odměněni v následujících dnech!

zobrazit menu