Archív duben 2009

Sokol BEDŘICHOV - I.FC BATELOV 12-0, 8-0

1.FC Batelov | 29-04-2009

Dorostenecké týmy se utkali s jedním z aspirantů na postup. Starší dorostenci oslabení o tři klíčové hráče na domácí vůbec nestačili a utrpěli debakl, stejně tak dorostenci mladší. V dresu domácích se představil ještě na podzim batelovský útočník M.Vacek, autor dvou branek. Nyní čekají na naše dorostence relativně slabší soupeři, proto věřme v lepší výsledky.

I.FC BATELOV - SK PŘIBYSLAV 0-8

Žáci | 29-04-2009

Mladší žáci i přesto, že poprvé na jaře nastoupili v plném počtu (čož je k zamyšlení), tak nedokázali soupeři ze špice tabulky konkurovat. Byl rychlejší, přesnější v zakončení a trestal chyby domácích. Domácí trenér vyzdvihuje výkon brankáře Ficence, který vychytal nejednu tutovku soupeře. Zároveň děkuje trenérům přípravky, kteří v této situaci pomáhají dopoňovat kádr a i chlapcům, kteří v tomto mladém věku zatím nemohou konkurovat svým protějškům.

Sestava: Ficenc, O.Novotný, Houdek, Svěrák, Tůma, Míka, P.Ďásek, D.Ďásek, Linhart, Mazač, J.Marek.

I.FC BATELOV - SK PŘIBYSLAV 4-1

Žáci | 29-04-2009

Žáci začali velmi aktivně. Dařila se jim kombinace a svou rychlostí a tahem na bránu hrozil hlavně Novotný, autor dvou branek. Po něm se krásně po rohovém kopu prosadil střelou pod břevno Obrdlík a v 15.minutě vedli domácí 3-0. Hostě sice snížili, ale na rozdíl tří branek opět upravil Vrzáček. Tento stav i přes velké šance domácích zůstal nezměněn až do konce utkání.

Sestava: Ramach, Valenta, Komín, Jirák, Růžička, Vrzáček, Choutka, Makovička, Homa, V.Novotný, Obrdlík, střídali: O.Novotný, V.Marek.

Branky: 2.a 8.min.V.Novotný, 15.Obrdlík, 25.Vrzáček.

I.FC BATELOV - RůŽENÁ 4-0

A team | 29-04-2009

A-mužstvo potřebovalo po debaklu, který si odvezlo minulý výkend z Telče bezpodmínečně vyhrát. Proti poslednímu celku tabulky nenechalo nic náhodě a od úvodní minuty bylo lepším celkem. Vynikalo bojovností, rychlostí výsledkem byly tři branky během první půlhodiny zápasu. Dvě branky se zrodily po standartkách P.Besedy a zakončujícím O.Besedy respektive hostujícího obránce, který si balon srazil do vlastní sítě. Třetí branku vstřelil po centru M.Marka a odraženém balonu zpoza velkého vápna Brada. Druhý poločas domácí kontrolovali hru a v jeho závěru přidal čtvrtou branku opět O.Beseda, po centru Chrenovského.

Sestava: Cháb, L.Kapoun (50.Hájek), T.Minařík, Houzar, Z.Kapoun, O.Beseda, Brada, P.Beseda (60.Kalaš), M.Marek (75.Chrenovský), Poledna, Koreš.

Branky: O.Beseda (P.Beseda), Brada (M.Marek), vlastní (P.Beseda), O.Beseda (Chrenovský).

I.FC BATELOV - TJ VĚTRNÝ JENÍKOV 3-3

B team | 29-04-2009

Zápas dvou rozdílných poločasů začalo "béčko" famózně. Od úvodu zápasu mu vychází téměř vše po 15 min se ujímá vedení po chybě hostujícího obránce, skóruje Šimek. Druhý gól po nádherném centru dává Barák, třetí gól opět Barák po akci Peterky. Škoda, že poločas skončí, protože to co následuje v druhém je katastrofa. Hned v úvodu poločasu hosté snižují na tři jedna. To domácí srazilo, nedařilo se vůbec nic, kombinace nulová, v útoku zůstává osamocen Barák. Za druhý poločas béčko ani jednou nevystřelilo na branku soupeře. Z tlaku jeníkovští vytěžili další dvě branky. Jedna vlastní a druhá z asi přísně nařízené penalty. Rozhodčí nepřijel, tak zápas odpískal domácí Kapoun - velmi dobře. To co domácí předvádělo ve druhém poločase to by ani zdaleka nestačilo na dorostence.

Sestava: Růžička, Š.Minařík, Bock, P.Kourek, Hlavina, L.Venkrbec, Chrenovský, Šimek, Peterka, Barák, Kaňkovský (46.Samek).

Branky: Barák 2, Šimek.

Slavoj TKZ POLNÁ - I.FC BATELOV 2-1, 2-0

Dorost | 23-04-2009

Dorostenci se utkali s doposud čtvrtým týmem tabulky Polnou. Ostudu určitě neudělali, po celý zápas byli domácím vyrvnaným soupeřem a o zasloužený bod přišli až v úplném závěru. Branku vstřelil Hradecký. Mladší dorost na svého soupeře také nestačil a prohrál 0-2.

PROGRAM MUŽSTEV

1.FC Batelov | 23-04-2009

A-tým: I.FC BATELOV-RůŽENÁ (neděle, 13.30h)
B-tým: I.FC BATELOV-TJ VĚTRNÝ JENÍKOVA (sobota, 16.00h)
Dorost: Sokol BEDŘICHOV-I.FC BATELOV (sobota, 10.00 a 12.15h)
Žáci: I.FC BATELOV-SK PŘIBYSLAV (neděle, 9.30 a 11.15h)

SK TELČ - I.FC BATELOV 4-0

A team | 20-04-2009

V neděli sehrál náš tým další mistrovský zápas. Tentokráte změřil síly s dosavadním leadrem soutěže. Tabulkový obraz neklamal a byl také předurčující pro oba týmy na hrací ploše. Zatímco domácí se od úvodní minuty vědomě tlačili před naši bránu, naši hráči byli hostitelům úvodní půlhodinu pouze sekundanti. Po třiceti minutách svítil na ukazateli skóre stav 3-0 a bylo prakticky po zápase. Ve druhé půli sice naši hráči zvýšili aktivitu, snažili se s výsledkem něco udělat, ale bezvýsledně.

Sestava: Cháb, L.Kapoun, Háje, T.Minařík, O.Beseda, Janoušek, M.Marek, Brada, Chrenovský, Poledna (30.Z.Kapoun), Koreš.

PROGRAM MUŽSTEV

1.FC Batelov | 16-04-2009

A-tým: SK TELČ-I.FC BATELOV (něděle, 16.00h)
B-tým: volný los
Dorost: Slavoj TKZ POLNÁ-I.FC BATELOV (sobota, 13.30h a 16.00h)
Žáci: Slavoj TKZ POLNÁ-I.FC BATELOV (sobota, 9.00h a 10.30h)
Přípravka: turnaj STARÁ ŘÍŠE (soboda, od 9.00h)

Jiskra MĚŘÍN - I.FC BATELOV 0-1, 1-1

Dorost | 15-04-2009

Naši dorostenci o víkendu sehráli mistrovská utkání na hřišti tabulkového konkurenta z Měřína. Starší dorostenci si přivážejí tři body. Ty zajistil přesnou trefou Svoboda. Dorostenci mladší poté remizovali 1-1, když se přesně trefil batelovský Chadim.

I.FC BATELOV - Družstevník VELKÝ BERANOV 3-1

A team | 14-04-2009

Zápas mnoho fotbalové krásy nepobral, ale přesto zústávají všechny body doma. Naši hráči se prezentovali větší bojovností a po zásluze uspěli. Na raketový vstup do utkání ve znamení Houzarova dalekonosného projektilu z přímého kopu dokázali ještě hosté odpovědět výborně zahraným trestným kopem. Dále domácí branku výrazněji neohrozili. Ještě v prvním poločase poslal domácí do vedení z penalty Brada , když potrestal penaltový zákrok na pronikajícího Koreše. Ve druhém poločase nedokázali rozhodnout z malého vápna Brada, respektive M.Marek, který poslal odražený balon ze sedmi metrů do hrudi gólmana, hlavní slovo si proto vzal nestor P.Beseda , který se na hřiště dostal na poslední půlhodinu. Po přihrávce od Koreše se na hranici velkého vápna zbavil obránce, v následujícím přímém souboji s hostujícím gólmanem se nemýlil a upravil na konečných 3-1 pro domácí.

Sestava: Cháb, Z.Kapoun, Hájek (35.Chrenovský), T.Minařík, L.Kapoun, M.Marek, Houzar, Brada, O.Beseda, Poledna (60.P.Beseda), Koreš (85.Kaňkovský).

Branky: Houzar, Brada, P.Beseda (Koreš).

Sokol SMRČNÁ - I.FC BATELOV 4-3

B team | 14-04-2009

Úvod zápasu je opatrný z obou stran. V 10.minutě se při zákroku zraňuje brankář Stoklasa. V 35.minutě se hosté ujímají vedení, když po centru Bocka, balon hlavičkou prodlužujícím Šimkem, nekompromisně zakončuje Štrunc . Do poločasu je ovšem po chybě hostující obrany vyrovnáno. První pasáž druhého poločasu je ve znamení domácích střelců, kteří upravují skóre až na hrozivých 4-1, (čtvrtá branka padá z evidentního offsaidu). Batelovští neskládají zbraně a vrhají všechny síly do útoku. Po střele Šimka doráží balon do brány R.Venkrbec . Na druhé straně vychytává domácího útočníka L.Venkrbec, z rychlé rozehrávky snižuje na 4-3 Šimek . Přes závěrečný tlak se hostům vyrovnat nepodařilo.

Branky: Štrunc, R.Venkrbec, Šimek.

Sestava: Stoklasa, Š.Minařík, Novák, Bock, Fous (46.Samek), R.Venkrbec, Šimek, P.Kourek, Hlavina, Barák, Štrunc (46.Peterka).

Z KAMENIČEK NA PAĎOUSY II.

1.FC Batelov | 8-04-2009

Dnes vychází další číslo klubového zpravodaje Z Kameniček na Paďousy II. Tradičně se v něm dočteš o novinkách v klubu, věškerých výsledcích a informacích ze zápasů mužstev mužů, dorostu a přípravky. Ve zpravodaji navíc najdeš první tiket startující Tipovací soutěže , letos znovu o zajímavé ceny! A kde je k dostání?

BUFET v areálu I.FC
KONZUM U Hradeckých
Potraviny ADÉLA
RESTAURACE U Formánků

PROGRAM MUŽSTEV

1.FC Batelov | 8-04-2009

Nadcházející víkend odehrají svoje mistrovské zápasy všechny batelovské týmy.
A-tým: I.FC BATELOV-Družstevník V.BERANOV (sobota 15.30h)
B-tým: Sokol SMRČNÁ-I.FC BATELOV "b" (sobota 15.30h)
Dorost: Jiskra MĚŘÍN-I.FC BATELOV (neděle 10.30 a 12.45h)
Žáci: ŽĎÍREC nad DOUBRAVOU-I.FC BATELOV (neděle 9 a 10.30h)

Slavoj TKZ POLNÁ "B" - I.FC BATELOV 3-0

A team | 7-04-2009

Domácí tým byl před utkáním jasným favoritem. Náš tým byl navíc limitován absencí sedmi hráčů základní sestavy. Úvod zápasu se odehrával pod taktovkou domácích, kteří si až na obrovskou šanci domácího Matuli , který mířil ze vzdálenosti pěti metrů vedle pravé tyče, nedokázali vypracovat střeleckou pozici. Do konce poločasu se domácí marně snažili prosadit přihrávkami za naši obranu, ty totiž v poklidu sbíral Cháb v naší bráně. Za zmínku stojí snad jen hlavička polenského hráče po rohovém kopu. Na straně druhé zahrozil po kombinaci M.Marek, který o pár centimetrů minul domácí svatyni, stejně tak střílející Janoušek.

Téměř celý druhý poločas pokračuje marná snaha domácích o překonání naší obrany, domácí jsou téměř bez šancí. Naši hráči mají naopak dvě obrovské. Nejprve nedokáže Rychteckého přelobovat Koreš, následně překonat střílející Chrenovský a v 75.minutě dokonce Poledna postupuje sám na domácího gólmana. Zakončuje bohužel s nulovým efektem. Přichází proto trest v podobě branky v naší síti. Střídající Procházka nejprve připraví branku rychlonohému Matulovi a poté zvýší na dvougólový rozdíl krásnou střelou sám. Třetí branka Tlačbabi po centrovaném míči do pokutového území v samém závěru utkání je už pouze kosmetickou úpravou skóre.

Výsledek utkání vyznívá jednoznačně, na hrací ploše to ovšem tak nevypadalo. Až do 78.minuty byl náš blízko bodovému zisku, nevyužité šance a první branka v naší síti ovšem vše zhatilo…

Sestava: Cháb, L.Kapoun, Minařík, Hájek, Z.Kapoun, J.Marek (80.P.Hradecký), Poledna, M.Marek, Chrenovský, Janoušek, Z.Koreš.

I.FC BATELOV - Spartak PELHŘIMOV 0-3

Dorost | 7-04-2009

Naši dorostenci změřili síly s jedním z adeptů na postup do divize této kategorie. V prvním poločase byli hosté lepším týmem a v jeho závěru se zaslouženě ujali vedení. Druhý poločas byli naši hráči díky zvýšené bojovnosti lepším týmem a tlačili se před pelhřimovskou branku. Do koncovky se ovšem dostávali těžko a nabídnuté standardní situace využít také nedokázali. Pelhřimovští proto 2x trestali z rychlých brejků, když využili nedůrazu batelovských hráčů Nevrkli a Hrona. Mladší dorostenci na svého soupeře také nestačili a prohráli vysoko 0-6.

Sestava: Mlejnek, Dolejší, Hájek, Havlíček, Háva, Nevrkla, Hradecký, Kalaš, Koreš, Svěrák, Gabrhel, Valenta.

I.FC BATELOV - Spartak PELHŘIMOV

Dorost | 02-04-2009

Dorostenecké týmy změří v nedělní dopoledne síly s doposud vedoucím celkem krajského přeboru, týmem Pelhřimova. Na podzim si z půdy soupeře přivezly dvě vysoké prohry 1-7 a 0-9. Začátky zápasů v 9.30 respektive 11.45 hodin.

Slavoj TKZ POLNÁ "B" - I.FC BATELOV

A team | 02-04-2009

Batelovské A-mužstvo zajíždí v rámci 17.kola do Polné, respektive Věžnice, kde se utká s rezervou krajského týmu. Náš tým čeká velice těžký protivník a trenér Cvach je po vydařeném vstupu do jarní části soutěže nucen počítat hráčské ztráty. Do Polné určitě nepojedou zranění BRADA a MUSIL a patrně HLAVÁČEK, rozhodcovské povinnosti si bude plnit P.BESEDA a otazník visí nad HOUZAREM a P.KOURKEM. Mužstvo bude doplněno dorostenci. Začátek sobotního zápasu v 15.30 hodin.

KÁDROVÉ ZMĚNY I.FC

1.FC Batelov | 02-04-2009

Po dlouhých jednáních opouští I.FC BATELOV Michal VACEK (1991). Třetí nejlepší střelec dorosteneckého krajského přeboru a autor pěti branek seniorského týmu bude do konce měsíce června hostovat v týmu SOKOLA BEDŘICHOV . Sedmnáctiletý útočník by se měl stát jednou z klíčových postav týmu, který usiluje o postup do divize. I.FC BATELOV zároveň opouští Marián BLAŠKO (1998), který bude hostovat v týmu FC VYSOČINA.

zobrazit menu