Archív květen 2009

FC Spartak VELKÁ BÍTEŠ - I.FC BATELOV 0-1, 4-0

Dorost | 27.5. 2009

Starší dorostenci vyhráli na horké v Bíteši 1-0. Rozdílovou branku mezi oběma soupeři vstřelil Havlíček. Dorostenci mladší prohráli 0-4. Nyní čeká náše dorostenecké týmy derby v Třešti.

I.FC BATELOV - FK SVÉTLÁ n./S. 3-0, 0-13

Žáci | 27.5. 2009

Starší žáci porazili v přímém souboji o 4.místo konkurenta ze Světlé nad Sázavou s přehledem 3-0. Prakticky po celé utkání byli naši žáci lepším týmem a zasloužené vyhráli. Několik dalších šancí zůstalo neproměněno. Branky stříleli postupně Makovička, Valenta a V.Novotný . Mladší žáci prohráli vysoko 0-13.

TIPOVACÍ SOUTĚŽ

1.FC Batelov | 26.5. 2009



Průběžné výsledky po 2.kole:
Tipovací soutěž:
1.Štrunc 9b, 2.Cvach 8b, 3.Fous 8b, 4.Kupka ml.8b, 5.Kupková 7b, 6.Hybner 7b, 7.Vostál 7b, 8.Musil 7b, 9.Štancl 6b, 10.Marková 6b.
Pan Tipér:
1.Vostál 2x, 2.Cvach, Š.Fous, Hybner, Janoušek, Kupková, Kučera všichni 1x.

 

I.FC BATELOV - Mír NADĚJOV 6-2

A team | 26.5. 2009


První mužstvo potřebovalo nutně vyhrát, protože při pohledu na tabulky I.B tříd je zřejmé, že Puklice respektive Luka se budou být o záchranu až do posledního kola. V případě, že by oba celky sestoupily, sestupovalo by z OP 5 mužstev a Batelov tedy nemá nic jistého!! Nadějov přijel do Batelova s obměněným týmem, tedy oproti podzimnímu zápasu. Naši hráči se do soupeře obuli hned od úvodní minuty a rychle si vypracovali poločasový dvoubrankový náskok. Třetí Houzarova branka v úvodu druhého poločasu prakticky zlomila odpor hostů. Domácí naopak spustili útočný a brankový koncert. Branky z kopaček Brady a M.Marka lze řadit do kategorie hezkých. Nyní čeká náš tým těžký zápas na půdě Brtnice. Nadějov si naopak touto porážkou podtrhl sestupový ortel.
Sestava: Cháb, L.Kapoun, Hájek (69.T.Koreš), Houzar, Z.Kapoun, Z.Koreš (77.Chrenovský), Vostál (67.O.Beseda), Brada, M.Marek, P.Beseda, Poledna.
Branky: Brada (PK), Houzar (P.Beseda), Houzar (SA), Brada (P.Beseda), M.Marek (Z.Koreš), Poledna (L.Kapoun).

 

SK STŘÍTEŽ - I.FC BATELOV 0-5

B team | 26.5. 2009



Utkání začalo velkou šancí Štrunce, který po aktivním napadání domácího
brankaře Kaňkovským přestřeluje opuštěnou bránu ze tří metrů! V 15.minutě vypíchl obránci míč Štrunc a po následném hrozivě vypadajícím faulu kopeme pokutový kop, který Kaňkovský s přehledem proměňuje. Ve 20.minutě střílí Šimek druhý gól a za
tohoto stavu se také odchází do kabin. Ve druhé půli se podařilo střídání, když
Barák po 5.minutách pobytu na hřišti z úniku zvyšuje na tři nula. Po této brance se zápas v poklidu dohrává a těsně před koncem příchází chvíle slávy pro Hlavinu, který střelou z 20.metrů zvyšuje na 4-0. To mu nestačilo tak v a tak v samém závěru krásnou střelou pod břevno upravuje na konečných 5-0. Kdo zastaví BÉČKO? Že by Vysočina C!?
Sestava: Venkrbec L., Bock, Novák, Š.Minařík, Hlavina, Chrenovský,
Šimek, P.Kourek, R.Vítek (46.Samek), Štrunc, (60.Barák), Kaňkovský.
Branky: Hlavina 2, Kaňkovský (PK), Barák, Šimek.

TURNAJ v Růžené

Přípravka | 20.5. 2009



Naši nejmenší se zúčastnili 16.května v rámci OP turnaje v Růžené. S těmito výsledky:
Batelov-Třešť B 3-0 , branky: Novotný O.2x, Houdek.
Batelov-Stará Říše 2-0 , branky:Novotný O., Houdek.
Batelov-Telč 1-1 , branka: Srňánek.
Batelov-Růžená 1-0 , branka: Houdek.
Sestava: Svěrák, Novotný M., Novotný O., Kupka, Houdek, Tuma, Srňánek, Hodianek, Mika, Šereda, Chaloupka, Drápal.

 

I.FC BATELOV - FC CHOTĚBOŘ 2-1, 1-1

Dorost | 20.5. 2009



Starší dorostenci si připisují druhou jarní výhru, když na domácím hřišti porážejí brankami Svobody a Vostála Chotěboř. Mladší dorostenci potvrdili dobré jarní výkony a připisují si bod za remízu, kterou brankou zajistil Gabrhel.

 

Sokol ČEJOV - I.FC BATELOV 1-2, 15-0

Žáci | 20.5. 2009


Starší žáci po dvou porážkách opět bodují a na hřišti posledního celku tabulky zaslouženě vítězí. Branky vstřelili V.Novotný a Obrdlík. Mladší žáci naopak pokračují ve výsledkové krizi a utrpěli další debakl. Nutno dodat, že do utkání opět nastoupili ve značné početní nevýhodě!

 

I.FC BATELOV - TJ DUŠEJOV 5-0

B team | 18.5. 2009



Sousedské derby začalo převahou domácího týmu, která byla korunována již v desáté minutě nádhernou brankou z přímého kopu zahrávaného Kourkem. Za necelých pět minut po překrásném centru Venkrbce zvyšuje Barák na dva nula. Po té se hosté trochu osmělují a z jejich tlaku vyplynul pokutový kop po ruce Hlaviny. Hosté ho ale lehkomyslně zahazují, když netrefují branku. Do poločasu ještě domácí přidávají třetí gól z přímeho kopu. Do druhého poločasu batelovští střídáním omlazují jedenáctku a po pěti munutách zvyšují na čtyři nula opět z přmého
kopu, kdy se nádherně trefil P.Beseda. Od této doby se zápas již jen dohrává s
několika šancemi na naší straně. Poslední gól dává Kaňkovský, když si DOŠEL pro centr a přeloboval gólmana hostí.
Sestava: Růžička, Hlavina, Novák, Bock, Š.Minařík, Chrenovský (46.Houzar), P.Kourek (46.P.Beseda), Šimek, L.Venkrbec, Kaňkovský, Barák (60.Štrunc).
Branky: P.Kourek, Barák, Novák, P.Beseda, Kaňkovský.

 

Sokol JAMNÉ - I.FC BATELOV 1-2

A team | 18.5. 2009



Naše mužstvo sehrálo o výkendu zápas v Jamné, tedy celku, kterému se na jaře výsledkově vůbec nedaří. Úvodní čtvrthodina patřila našim hráčům, kteří domácí uzamkli na vlastní polovině a vypracovali si několik šancí. V té největší orazítkoval po centru Marka hlavou Brada tyč domácí svatyně. Poté se hosté už dočkali. Po Bradově rohovém kopu se dostal domácími odvrácený balon k Janouškovi, který z velkého vápna prostřelil vše co mu stálo v cestě. Od tohoto momentu přebírají postupně domácí otěže zápasu a tlačí se čím dál více na naši polovinu. Ovšem bez výraznějších střeleckých šancí. Ve 35.minutě přesto udeří, a to když se domácí útočník po přihrávce dostane za naši obrannou linii a v souboji proti Chábovi se nemýlí. Do kabin se po první polovině odchází za nerozhodného výsledku. Úvod druhého poločase a taktiku hostů ovlivňuje vyloučení Marka v 50.minutě. Domácí si ale s početní výhodou nevědí rady. Sice mají balon více na vlastních kopačkách, nejsou ale schopni se dostat na dostřel Chábovi branky. Naopak mi jsme blíže brance, ale nedokážeme efektivně řešit brejkové situace. V 70.minutě se kromě skóre vyrovnává také počet hráčů v poli, když rozhodčí Kruntorád vylučuje domácího špílmarch. To už jsou domácí na dně fizických sil a dopředu bezzubí. V 80.minutě přichází naše chvíle. Rychlý brejk využívá po přihrávce Koreše Poledna. V nervózním závěru se domácí snaží marně o vyrovnání.
Sestava: Cháb, L.Kapoun, Hájek, T.Minařík, Z.Kapoun, O.Beseda, M.Marek (50.ČK), Brada, Janoušek (88.J.Marek, 92.Chrenovský), Poledna, Z.Koreš.
Branky: Janoušek (Z.Koreš), Poledna (Z.Koreš).

 

I.FC BATELOV - SKLO BOHEMIA ANTONÍNUV DŮL 0-2

A team | 14.5. 2009



Domácí tým potřeboval potvrdit bod z rantířovské půdy. Plány jim ale překazil kompaktní a navíc fotbalovější celek z A.Dolu. Šedesát minut se hrála vyrovnaná partie, hosté se ale dokázali prosadit střelecky, když trestali z dobře sehraných protiútoků. Závěrečná půlhodina se nesla v tlaku domácích, kteří ovšem jak už bývá zvykem selhali v koncovce. Řešení některých fotbalových situací domácími hráči je až nepochopitelné! Touto prohrou se domácí celek dostal opět do hry o holý život a téma sestupu je opět aktuální, navíc závěrečný los nevěští nic příznivého.
Sestava: Cháb, L.Kapoun, Hájek, T.Minařík, Z.Kapoun, M.Marek, Houzar, Brada, Z.Koreš, Poledna (60.O.Beseda), Vostál.

 

SK MĚŠÍN - I.FC BATELOV 2-1

B team | 14.5. 2009



Naši hráči se do soupeře obuli hned od úvodních minut a po celý prnví poločas je přehrávali a k ničemu nepustili. Šance bohužel využít nedokázali. Druhý poločas kopíruje první, ale naši hráči jsou v koncovce bezzubí, proto přichází trest v podobě krásné branky v naší síti. Naši ještě zvýrazňují tlak a přichází zasloužené vyrovnání z kopačny Kaňkovského 10.minut před koncem zápasu. Našemu mužstvu remíza nestačí a chce v závěru strhnout vítězství na svoji stranu. To se mu stává osudné, po jednom z brejků domácí zápas rozhodují ve svůj prospěch.
Sestava: Růžička, R.Vítek, Bock, Fous, Hlavina, L.Venkrbec, P.Kourek (46.Hradecký), Chrenovský, R.Venkrbec (46.Peterka), Kaňkovský, Šimek.
Branka: Kaňkovský.

 

I.FC BATELOV - Spartak PELHŘIMOV "B" 1-3, 1-12

Žáci | 14.5. 2009



Starší žáci prohráli druhé utkání v řadě, navíc je může mrzet že s tabulkovým soupeřem. Jedinou branku domácích vstřelilVrzáček. Mladší žáci utrpěli jeden z dalších debaklů, když Pelhřimovu nemohli konkurovat. Čestný úspěch vstřelil O.Novotný.

 

KAMENICE n./L. - I.FC BATELOV 4-0, 2-2

Dorost | 14.5. 2009



Dorostenci změřili síly s doposud pátým celkem soutěže. Starší dorostenci po dobré úvodní čtvrthodině zápasu předali otěže do rukou domácích hráčů a ty zápas dovedli v poklidu do vítězného konce, 4-0. Mladší dorostenci naopak potvrdili oproti starším kolegům lepší jarní formu a odvážejí si po dobrém výkonu bod za remízu 2-2. Branky stříleli M.Koreš a Hron.

 

Ježek RANTÍŘOV - I.FC BATELOV 1-1

A team | 11.5. 2009


V předehrávaném utkání si náš tým odváží z rantířovské půdy bod za remízu 1-1. Prakticky po celé utkání byl náš tým lepším mužstvem a v 60.minutě se zaslouženě ujal vedení brankou Brady. Domácí o pět minut později vyrovnávají z rychlého brejku. Protože náš tým ve zbytku utkání další šance nevyužívá, odváží si z Rantířova pouze bod.
Sestava: Cháb, O.Beseda, Hájek, T.Minařík, Z.Kapoun, Chrenovský (66.L.Kapoun), P.Beseda, Brada, Havlíček, M.Marek (80.Svěrák), Z.Koreš.
Branka: Brada (Z.Koreš).

 

Spartak POČÁTKY - I.FC BATELOV 3-0, 15-0

Žáci | 6.5. 2009



Starší žáci po dobrém jarním vstupu do soutěže poprvé prohráli. Počátky se v prvním poločase dostali do tříbrankového vedení, které ve druhém kontrolovali a udrželi do samého závěru. Žáci mladší, kteří nastoupili pouze v sedmi lidech, nemohli domácím konkurovat a prohráli vysoko 15-0.

 

I.FC BATELOV - HFK TŘEBÍČ "B" 0-2, 4-2

Dorost | 6.5. 2009



Dorostenecké týmy se utkaly s rezervou Třebíče. Starší dorostenci sice prohráli 0-2, ale třebíčským byli vyrovnaným soupeřem a kdyby využili alespoň polovinu ze samostatných nájedů na hostujícího brankáře, brali by minimálně bod. Co se nepovedlo dorostencům starším, poledlo se mladším kolegům. Třebíčskou rezervu polovinu zápasu přehrávali a brali zaslouženě tři body za výhru 4-2. Dvě branky vstřelil domácí Plachý, po jedné Gabrhel a Střecha.

 

I.FC BATELOV - 1.MÁJ HYBRÁLEC 5-3

B team | 6.5. 2009


B-mužstvo potěšilo domácí fanoušky nápaditou hrou a pěti hezkými brankami. Domácí tým rychle vedl 3-0, hosté do poločase kontrolují dvěma brankami. Když už to vypadá, že se ve druhé půli dočkají vedení, udeří domácí borci Kaňkovský s Kourkem a zápas rozhodují.
Sestava: Stoklasa, Fous, Novák, Š.Minařík, Samek, R.Vítek, Hlavina, P.Kourek, L.Venkrbec, Kaňkovský, Barák, střídali: Peterka, Štrunc, Háva.
Branky: Kaňkovský 2, Barák, Hlavina, P.Kourek.

 

TJ HODICE - I.FC BATELOV 1-0

A team | 6.5.2009



K důležitému zápasu do Hodic odjíždíme bez čtyř hráčů základní sestavy. Po celý zápas jsme mírně lepším týmem, bohužel se jak už bývá zvykem potýkáme s koncovkou. V prvním poločase nepochopitelně zbrkle řešíme útočné situace a tím přicházíme o možnost dostat se do důležitého vedení. Navíc rozhodčí Kříž po brejku T.Koreše, který postupuje sám na gólmana, jenž ho při kličce sráží a zraňuje, nepochopitelně nepíská pokutový kop. Tu naopak píská na straně druhé po ruce O.Besedy v pokutovém území. Domácí Zajíc šanci poslat svůj tým do vedení ale prozatím odmítl. Čtvrt hodiny před koncem přichází klíčový moment utkání. Domácí středopolař nachází balonem za obranu naběhnutého K.Biskupa, který se v souboji s Chábem nemílí a střílí rozdílovou branku. Závěr zápase se nese v naší marné snaze vstřelit vyrovnávací branku.
Sestava: Cháb, L.Kapoun, T.Minařík, Hájek, Z.Kapoun, O.Beseda, M.Marek, Chrenovský, T.Koreš (60.J.Marek), Z.Koreš, Janoušek.

 

I.FC BATELOV - FC BÍTOVČICE 2-4

A team | 5.5.2009



Bítovčice byly před utkáním favoritem a tuto roli potvrdily také na hrací ploše. Sice jsme se rychle ujali vedení brankou Vostála, který se nejlépe zorientoval po volném kopu Besedy, ale soupeř do poločasu zápas kontroval třemi brankami. Ve druhé půli snížil P.Beseda krásnou střelou do šibenice z volného kopu, ale hosté rychle odpověděli z brejku. Čtvrtá branka vlastně zlomila odpor domácích.
Sestava: Cháb, L.Kapoun, T.Minařík, Houzar, Z.Kapoun (55.Hájek), O.Beseda (46.Janoušek), Vostál, P.Beseda (65.Chrenovský), M.Marek, Poledna, Koreš.
Branky: Vostál (P.Beseda), P.Beseda (VK).

zobrazit menu