Archív leden - březen 2010

SOKOL KNĚŽICE - I.FC BATELOV 1-4

A team | 29. 3. 2010



Naši hráči zvládli jarní premiéru na horké kněžické půdě. Domácí v úvodní 15ti minutovce trestuhodně zahodili tři standardní situace v blízkosti naší jedenáctky. Do konce poločasu už hráli hlavně batelovští a zaslouženě se ujali dvoubrankového vedení. Nejdříve uklidil do domácí sítě střílený centr BESEDA ,posléze nachytal domácího Saláta dalekonosným projektilem P.KOUREK.
Úvod druhého poločasu naši hráči zaspali a domácí v úvodu snižují povedenou hlavičkou. O několik minut později chytá Cháb tutovku domácích. Třetí uklidňující branku do kněžické sítě střílí HRADECKÝ, který doráží do odkryté sítě Korešovu střelu. Hned na to je vyloučen domácí Vlček, což zápas rozhoduje. Naši hráči si ve vyhrocené závěrečné 20ti minutovce zápas pohlídají, navíc přidávají čtvtou branku F.KOURKEM.
Sestava: Cháb - M.Marek, Houzar, Minařík, Krejčí - Musil (55.Hradecký), P.Kourek (88.Janoušek), Vostál (75.Poledna), Beseda - Z.Koreš, F.Kourek.
Branky: Beseda (F.Kourek), P.Kourek (Vostál), Hradecký (Z.Koreš), F.Kourek.

 

VÝSLEDKY NAŠICH MUŽSTEV

1.FC Batelov | 29. 3. 2010



DOROST: I.FC BATELOV - Jiskra DOBRONÍN 3-2
Branky: Svoboda 3.

B-TÝM: I.FC BATELOV - Sokol KNĚŽICE (B) 1-2
Branka: P.Beseda.

 

VÍKENDOVÝ PROGRAM

1.FC Batelov | 26. 3. 2010



Zítřejší zápasy DOROSTU respektive B-TÝMU na našem hřišti budou sehrány!! V případě rapidního zhoršení počasí rozhodne o osudu utkání až rozhodčí těsně před utkáním.

 

VÍKENDOVÝ PROGRAM

1.FC Batelov | 23. 3. 2010



Tento víkend by se měl rozběhnout fotbalový kolotoč na Vysočině. Kvůli současnému špatnému stavu hracích ploch o uskutečnění jednotlivého zápasu musí rozhodnout každy domácí klub do pátečního poledne. V Batelově bude jasno již ve čtvrtek. Níže uvedený program berte proto s rezervou!

Sobota 27.3.2010:
DOROST: I.FC BATELOV - Jiskra DOBRONÍN (12.30)
Očekává se vyrovnaný zápas. Pokud náš tým zvítězí, udělá první důležitý krok ke klidnému středu tabulky a záchraně.

B-TÝM: I.FC BATELOV - Sokol KNĚŽICE (B) (15.00)
Kněžice přijíždějí do Batelova jako favorit. Potvrdí svoji roli? Uvidíme v jakém stavu a hladovostí po bodech se sejde naše rezerva.

Neděle 28.3.2010
A-TÝM: Sokol KNĚŽICE - I.FC BATELOV (15.00)
Náš tým zajíždí na horkou půdu do Kněžic. Čeká ho fyzicky zdatný, bojovný, fotbalový tým, navíc malé hřiště vyhovující spíše domácímu týmu. Domácí se budou na jaře snažit napravit podzimní reputaci a posunout se v tabulce výše. Náš tým odjíždí v kompletní sestavě a nebude se chtít vracet s prázdnou, domácí budou ale určitě proti.

 

POHYBY V KÁDRECH I.FC

1.FC Batelov | 19. 3. 2010



S blížícím se začátkem jarních soutěží 2009/10 dochází i k závěrečným jednáním o změnách v kádrech jednotlivých mužstev I.FC.

Na hostování do 30.6.2010 přichází jako posila A-mužstva Jiří KREJČÍ z týmu Slavoj Třešť, který by měl vyztužit zadní řadu týmu.

Na hostování do 30.6.2010 přichází posílit kádr dorostu Jaroslav STŘECHA z týmu SK Kostelec.

 

Sokol STONAŘOV - I.FC BATELOV 1-3

A team | 8. 3. 2010



Ve druhém přípravném zápase se naši hráči dočkali vítězství. Do 60.minuty se hrála vyrovnaná partie. Poté se sice stonařovští ujali dalekonosnou střelou vedení, ale batelovští přidali na obrátkách a skóre zaslouženě otočili.


SESTAVA: Cháb - Hron (46.L.Kapoun), Musil, Houzar, Krejčí - Beseda, M.Marek, Vostál (60.Valenta), J.Marek (46.Hradecký) - F.Kourek (70.Z.Koreš), Z.Koreš (46.Gabrhel).


BRANKY: 70.Musil (Hradecký), 75.M.Marek (Hradecký), 85.Musil (Hradecký).

 

BM LUKA n./J. - I.FC BATELOV 2-0

A team | 4. 3. 2010



První přípravný zápas našeho týmu na umělé trávě v Jihlavě. V I.poločase vyrovnaná hra se šancemi na obou stranách. Ve II.poločase hráli hlavně hráči Luk. Výsledek není ani pro jeden tým podstatný, zápas splnil svůj účel.

SESTAVA:
Cháb - M.Marek, T.Minařík, Krejčí, Hron - Musil, Houzar, Vostál, Janoušek - Z.Koreš, F.Kourek, dále střídající Hradecký, Gabrhel, L.Kapoun, Maryška.

 

VALNÁ HROMADA 2010

1.FC Batelov | 24. 2. 2010



V pátek 26.2.2010 od 19h se v sále Restaurace u Formánků uskuteční valná hromada OS 1.FC Batelov. Srdečně jsou zváni všichni členové a příznivci klubu!

 

TURNAJ V TŘEŠTI

Přípravka | 29. 1. 2010



Naše přípravka se v rámci přípravy na jarní část sezony zúčastnila turnaje v Třešti. V konkurenci osmi týmů obstáli naši kluci na výbornou. Do Batelova putuje pohár pro vítěze celého turnaje!!

ZÁPASY:
BATELOV - TŘEŠŤ (A) 0-0
BATELOV - TŘEŠŤ (B) 1-0 (vlastní branka)
BATELOV - STONAŘOV 1-0 (Houdek)
BATELOV - KAMENICE 2-0 (Houdek 2x)

BATELOV - DAČICE 2-2 (Kupka, Houdek)
BATELOV - N.VČELNICE 3-0 (Houdek, Kupka, Hradecký)
BATELOV - RŮŽENÁ 1-0 (Tuma)

POŘADÍ:
1.BATELOV 17b, 2.Třešť (A) 15b, 3.Dačice 12b, 4.Kamenice 12b, 5.Stonařov 6b, 6.N.Včelnice 5b, 7.Růžená 3b, 8.Třešť (B) 3b.

SESTAVA I.FC: Svěrák M. - Tuma, Houdek, Hodianek J., Hradecký, Novotný M., Kupka, Srňánek, Drápal, Chaloupka.

 

HODNOCENÍ PODZIMNÍ ČÁSTI OP

1.FC Batelov | 26. 1. 2010

26-01-2010

PŘEKVAPENÍ?!
O asi největší a hodně nemilé překvapení se postarala Třešť, která v rozjeté sezoně zrušila své béčko.

Samotné boje na hřišti už také ledasco naznačily. Hodně těžké to budou mít nováčci soutěže, kterým kromě Kozlova půjde ve druhé polovině o krk.

BATELOV JE NAD PLÁNEM
Na špici jsou naopak minimálně čtyři adepti na postup. Největšími ambicemi se zatím ohání druhé Bítovčice, které se už z posledních let prý nasytily druhými nepostupovými místy a chtějí nakouknout do I. B třídy.

Trochu nečekaným podzimním mistrem se stal Batelov, který sice má zkušenosti z krajských soutěží, ale postupovými ambicemi se před sezonou rozhodně neoháněl. (Nešli jsme do ní s cílem hrát na špici. Chtěli jsme hlavně zkonsolidovat tým. Nikdo nečekal, že budeme hrát tak dobře,) říká kouč Batelova Zdeněk Kapoun. (A i když ve hře byly nedostatky, tak s výsledky a umístěním musím být spokojený,) doplňuje.

Jeho svěřencům se nepovedly tři zápasy. Doma remizovali s Jamným a prohráli s Bítovčicemi. Poté odjeli s prázdnou z Puklic. (Ale ta zaváhání musela přijít,) komentuje Kapoun. (Mě spíš těší některé zápasy, které jsme dokázali za nepříznivého stavu otočit. Třeba s Polnou B nebo Brtnicí,) vypichuje jedny z mnoha vítězství.

Co tedy pro Batelov znamená titul podzimního mistra? Bude chtít lídr tabulky do I. B třídy? (My hlavně chceme, aby kluci byli pohromadě a sbírali zkušenosti. Naší prioritou není hrát o postup. Když to přijde, tak se to dostaví, ale nikdo to za každou cenu nebude tlačit,) uzavírá Zdeněk Kapoun.

HLADOVÉ BÍTOVČICE!
V táboře druhých Bítovčic tak dobrá nálada nepanuje. S úvodem byl trenér Jiří Holas spokojený. Osm výher v řadě potěšilo. Poté ale přišlo první zaváhání, a nakonec celkem čtyři zpackané zápasy. (Celkově jsme chtěli tak o čtyři, možná šest bodů víc. Mrzí mě hlavně ztráty po špatném výkonu v Kozlově, a potom s Černíčí, kde jsme doplatili na neproměňování šancí,) vzpomíná kouč, který chce svůj tým na jaro pořádně vyladit. (Přípravu si kluci vychutnají,) usmívá se Holas.

Cíl je prý stejný, jako na začátku sezony. Vstupenku do I. B třídy chtějí Bítovčice urvat pro sebe. „My chceme udělat vše pro to, abychom postoupili,“ netají smělé plány trenér. (Je ale škoda, že jako každoročně se na nás vždycky jeden tým nalepí. Teď to je Batelov, se kterým sice máme kontakt, ale znovu to bude boj až do konce. Tak snad neskončíme opět druzí,) doplňuje Holas.

SLABŠÍ MORÁLKA
V závěsu za vedoucím duem jsou výběry Velkého Beranova a Puklic, které ještě mají k dobru vzájemnou dohrávku 11. kola, které se na podzim kvůli nepřízni počasí zkompletovat nepovedlo.

Třetí Beranov na podzim odehrál osm utkání doma, pouhých pět venku, takže na jaře příliš dobrý los nemá.

Čtvrté Puklice to po rozpačitém úvodu mohou ambiciózním soupeřům ještě pěkně znepříjemnit. (Začátek jsme zaspali a nepodávali výkony, které bychom měli. Spokojení jsme až s koncem podzimu,) nastiňuje trenér Puklic Kamil Prchal, který si jako hlavní cíl postup nevytyčil. (Nebránili bychom se tomu, ale tréninková i zápasová morálka není ideální. Je to tady dlouhodobější problém, a i když na tom pracujeme, není to pořád ono,) odhaluje kouč asi největší puklickou bolest. (Ale kdyby ta šance byla, tak by se to asi znovu zkusilo, protože i béčko hraje o postup do okresu,) dodává Prchal.

NOVÁČCI
Z tria nováčků se dokázal solidně aklimatizovat pouze Kozlov, který vybojoval 18 bodů a na 9. místě přečká zimu celkem v poklidu. Chlubit se může například remízou 2:2 s druhými Bítovčicemi nebo třeba výhrou 4:2 nad třetím Velkým Beranovem.

To v Pavlově musí bít na poplach. Poslední celek tabulky, s pouhými pěti body na kontě, musí přes přestávku vymyslet hodně účinný krizový plán, jinak poputuje zpět do III. třídy.

A podobně na tom je i C-tým FC Vysočina. Jihlavští (staří páni) se po podzimu usadili se sedmi body na předposledním místě. Pod bídným prvním dějstvím se podepsala hlavně děsivá bilance domácích zápasů, ze kterých nevydolovala Vysočina ani bod! K dobru má Jihlava ještě dohrávku 11. kola proti Brtnici.

 

ZIMNÍ PŘÍPRAVA 2010

A team | 12. 1. 2010



První seniorský tým zahájil v pátek 8.1.2010 zimní přípravu na druhou polovinu soutěžního ročníku 2009/10.

Pravidelné tréninkové jednotky:
Pondělí 18.30hod (Areál I.FC)
Středa 19.00hod (Tělocvična ZŠ)
Pátek 18.30hod (Areál I.FC)

Trenér Zdeněk Kapoun prosí o pravidelnou účast všech hráčů A-týmu. Sraz na místě vždy o 15 minut před tréninkem.

zobrazit menu