Archív srpen 2009

I.FC BATELOV - SK PAVLOV 4-0

A team | 31. 8. 2009



V úvodu zápasu se batelovští vyrovnávali s herním a tréninkovým výpadkem, poslední zápas totiž sehráli před dlouhými 14 dny. Pavlovští posílení dobrým vstupem do soutěže domácí tým dlouho trápili a svým důrazem byli hodně nepříjemní. Klid do batelovských řad mohl v 15.minutě přinést P.Kourek, který ovšem pohrdl špatně zahraným pokutovým kopem, který byl nařízen za hraní hostujícího hráče v pokutovém území. Hosté vzápětí nevyužili zaváhání T.Minaříka, po kterém postupoval hostující útočník sám na Chába, ten ho ovšem vychytal. Uklidnění pro domácí v podobě vedoucího gólu zajistil až v 30.minutě HOUZAR , na jehož dalekonostný projektil nedokázal hostující brankář reagovat. Protože další dobré příležitosti domácí nevyužili odcházelo se do kabin za stavu 1-0.
Druhý poločas byl obrazem prvního, domácí se snažili hrát, hosté hrozili pouze ze standardních situací. Druhá uklidňující branka v pavlovské síti přišla po kombinaci M.Marka s Vostálem, když prvně jmenovaný pronikl do pokutového území a vyzval ke skórování F.KOURKA , ten prázdnou branku nemohl minout. Na tříbrankový rozdíl zvýšil v 70.minutě po sólu přes třičtvrtě hřiště VOSTÁL , křižná střela do šibenice byla výstavní. Na konečných 4-0 upravil po sólu O.BESEDA .
Domácí si po průběhu utkání tři body připisují zaslouženě, hosté v Batelově mnoho nepředvedli.


Sestava: Cháb - M.Marek (75.Poledna), T.Minařík, Maryška, L.Kapoun - Vostál, Houzar, P.Kourek (60.Musil), O.Beseda - Z.Koreš, F.Kourek (69.Janoušek).


Branky: Houzar (Z.Koreš), F.Kourek (M.Marek), Vostál (Houzar), O.Beseda (Poledna).

 

TJ RŮŽENÁ - I.FC BATELOV (B) 4-1

B team | 31. 8. 2009



Zápas měl od začátku jasného favorita. Domací hned od úvodu začali tlakem, který vyústil vedoucím gólem v 12.minutě. Od té doby bylo na hřišti pouze jedno mužstvo, hosté se k domácí brance dostávali pouze sporadicky. Do konce poločasu domácí ještě stihli vstřelit dva góly a do kabin se odcházelo za pro hosty nepříznivého stavu 3:0.
Začátek druhé půle byl obrazem první, postupně ale hosté vyrovnali hru a přišly také šance. Jednu dokázali využít ŠIMKEM, který se trefil nádhernou střelou z 20 metrů. Domácí nenechali nic náhodě a z následujícího
protiútoku zvýšili na konečných 4:1.


Sestava: Růžička - Š.Minařík, Novák, P.Hradecký, Fous - Peterka (50.Štrunc), P.Beseda, Šimek, L.Chrenovský (75.P.Doležel) - Barák, Gabrhel.


Branka: Šimek.

 

TIPOVACÍ SOUTĚŽ

1.FC Batelov | 21. 8. 2009



TIPOVACÍ SOUTĚŽ s I.FC BATELOV o MULTIPACK PIVA

PRAVIDLA:
Na konkrétní zápas I.FC BATELOV má fanoušek možnost tipnout si na přesný konečný výsledek utkání.
Zúčastnit soutěže se můžeš vyplněním Tipovacího lístku, který najdeš v RESTAURACI U FORMÁNKŮ, nebo v BUFETU v areálu I.FC.

* Ke konkrétnímu zápasu napíšeš svůj Tip na konečný výsledek utkání a odevzdáš na příslušné místo:
* V RESTAURACI U FORMÁNKŮ den před termínem uskutečnění utkání.
* DO BURETU V AREÁLU I.FC, ovšem nejpozději o přestávce mezi poločasy tipovaného zápasu!
* Při nedodržení termínů odevzdání bude TICKET stornován!

Ihned po utkání bude soutěž vyhodnocena a ty můžeš domů odejít s cenou!

Protože existuje reálná možnost shodných tipů více tipujících, bude o vítězi rozhodovat také plusový bod. TIP NA STŘELCE BRANKY DOMÁCÍHO MUŽSTVA VE 2.POLOČASE UTKÁNÍ.

Do soutěže se NEMOHOU zapojit SAMOTNÍ HRÁČI , kteří do utkání NASTOUPÍ!
Můžeš ODEVZDAT POUZE JEDEN TICKET na příslušný zápas!

 

14TI-DENNÍ PROGRAM MUŽSTEV

1.FC Batelov | 20. 8. 2009



Sobota 22.8.2009:
ŽÁCI: TJ CEJLE - I.FC BATELOV (14.00)
Premiérový zápas našich žáků na nově otevřeném travnatém hřišti v Cejli. Odvezou si body?

DOROST: I.FC BATELOV - Sokol LEŠTINA (14.40)
Dorostenci ještě neztratili ani bod a doma ztratit rozhodně také nebudou chtít.

B-TÝM: I.FC BATELOV - SK TELČ (b) (16.30)
Naše rezerva naposledy utrpěla debakl v Kněžicích. Telečští doposud uhráli 4 body a jsou mírnými favority.

A-TÝM: Zápas v Černíči odložen na 4.9.2009!

Sobota 29.8.2009:
ŽÁCI: I.FC BATELOV - Sokol KNĚŽICE (14.30)

DOROST: VELKÝ BERANOV - I.FC BATELOV (16.30)
Nováček z Beranova je při střelecké chuti. Světlá n./S. si odvazla deset branek, Luka n./J. o týden později šest branek! Co na to batelovští, budou také střílet a bodovat?

Neděle 30.8.2009:
B-TÝM: RůŽENÁ - I.FC BATELOV (16.30)
Růžená je favoritem, chce rychle zpět do OP a dává to od úvodu soutěže znát. Bude jí naše rezerva důstojným sokem?

A-TÝM: I.FC BATELOV - SK PAVLOV (18.00)
Náš tým ještě neztratil ani bod a v posledním zápase s Kněžicemi předvedl dobrý výkon. Nyní ho ovšem čeká 14-denní pauza a dovolená většiny týmu v Chorvatsku. Vrátí se hráči ve stávající formě? Pavlov v úvodním kole smolně prohrál s rezervou Třeště, když vedl už 2-0. V posledním zápase ale dokázal bodovat v Brtnici, když naopak dohnal dvoubrankový náskok soupeře!

 

I.FC BATELOV - Sokol KNĚŽICE 2-0

A team | 17. 8. 2009



Úvodní půlhodina patřila domácím. Kněžice, které přijeli do Batelova bodovat zaskočili dobrým pohybem a kombinační hrou. Úvodní branku zápasu vstřelil ve 20.minutě po přihrávce Marka Z.KOREŠ , když ve vápně obešel dva protihráče a přízemní střelou k tyči otevřel skóre. Domácí nadále hýřili aktivitou a byli o deset minut později odměněni druhou brankou. Po sporném souboji na batelovské polovině se balon dostal k F.Kourkovi, který přesprintoval půl hřiště a v pokutovém území vyzval ke skórování VOSTÁLA , ten se v souboji s gólmanem nemýlil. Hosté se probudili až po druhém gólu ve vlastní síti. Přidali na důrazu a snažili se hrát také směrem k batelovské brance. V první polovině utkání ji ale neohrozili.
Druhý poločas ovlivnilo hloupé vyloučení domácího Hradeckého, který si po kartovém faulu neodpustil poznámku a musel do sprch. Hosté měli k dobru 35.minutovou početní výhodu. Naložili s ní ale špatně. Prakticky až do závěrečné desetiminutovky zápasu nedokázali přímo ohrozit branku Chába. Naopak domácí mohli rozhodnout po rychlých brejcích. Šance Musila, Poledny či Besedy si o branku určitě říkaly. Největší tlak i šance si Kněžice vypracovali v posleních 1O.minutách, po rohovém kopu nastřelili tyč a v další velké šanci selhal hostující útočník, když ho vychytal Cháb v malém vápně.
Po průběhu utkání si domácí za předvednou hru a obětavost ve 2.půli výhru plně zasloužili.
Sestava: Cháb - M.Marek, Maryška, Houzar, L.Kapoun - O.Beseda, Vostál (70.Poledna), P.Kourek (63.Chrenovský), Hradecký (55.ČK) - Z.Koreš (55.Musil), F.Kourek.
Branky: Z.Koreš (M.Marek), Vostál (F.Kourek).

 

SOKOL KNĚŽICE (B) - I.FC BATELOV (B) 4-0

B team | 17. 8. 2009



Zápas byl vyrovnaný pouze úvodní čtvrthodinu. Poté domácí přitlačili, postupně získávali půdu pod nohama a zaslouženě se ujali dvoubrankového poločasového vedení. Druhá půle na trávníku mnoho změn nepřinesla. Domácí se ještě výrazněji tlačili před batelovskou branku, vstřelili další dvě branky, další chytil Stoklasa. Hosté mohli korigovat až v závěru utkání, ale Kaňkovský ani Gabrhel své samostatné úniky neproměnili.
Sestava: Stoklasa - M.Marek (46.Dolejší), Novák, Fous (65.Nevrkla), Š.Minařík - Svoboda, Chrenovský, Šimek, L.Venkrbec - Barák (46.Gabrhel), Kaňkovský.

 

JISKRA DOBRONÍN - I.FC BATELOV 1-2

Dorost | 17. 8. 2009



Dorostenci uspěli také ve svém druhém utkání sezony. Z půdy nováčka soutěže si odvážejí jednobrankové vítězství v poměru 2-1. V průběhu utkání byli lepším mužstvem, ujali se vedení, když branku vsítil SVOBODA. Domácí vyrovnali, rozdílový gól vstřelil GABRHEL.

 

VÍKENDOVÝ PROGRAM

1.FC Batelov | 14. 8. 2009



Sobota 15.8.2009:
DOROST: Jiskra DOBRONÍN - I.FC BATELOV (14.00)
Dorost zajíždí na půdu nováčka soutěže a nebude chtít odjet s prázdnou. Dobroním prohrál v 1.kole s Ledčí 2-5.

A-TÝM: I.FC BATELOV - Sokol KNĚŽICE (16.30)
První mužstvo vyhrálo úvodní zápas sezony v Beranově 3-1. Říká se, že tři body z venku je potřeba potvrdit také na domácí půdě, jinak nejsou dostatečně zhodnoceny. V zápase s Kněžicemi to ovšem nebude vůbec jednoduché. Do Batelova totiž přijíždí fyzicky zdatný, bojovný a navíc fotbalový tým, který v úvodním kole na domácí půdě sestřelil Vysočinu (c) 7-0 a pokud si vzpomínáte, v posledním kole minulého ročníku vyhrál zaslouženě v Batelově 2-1.

Neděle 16.8.2009:
B-TÝM: Sokol KNĚŽICE - I.FC BATELOV (10.15)
Souboj neporažených týmů z úvodního kola. Kněžičtí vyhráli v Mrákotíně a naše rezerva doma nad Černíčí.

 

I.FC BATELOV (B) - PODYJÍ ČERNÍČ (B) 3-1

B team | 10. 8. 2009



Po úvodním oťukávání obou mužstev se domácí ujímají ve 20.minutě vedení. Po ose Fous - Barák - CHRENOVSKÝ úspěšně zakončuje posledně jmenovaný. Střelec úvodního gólu ve 30.minutě neproměňuje pokutový kop po faulu na Kaňkovského. Deset minut před závěrem poločasu využívají hosté chyby Janouška a vyrovnávají.
V úvodu 2.poločasu jsou hosté aktivnějším týmem, domácí ale postupně přejímají otěže zápasu a v posledních 20.minutách zápasu přicházejí také branky. Nejprve vyzve ke skórování Šimek KAŇKOVSKÉHO a ten se hlavou nemýlí. Těsně před koncem zápasu zvyšuje BARÁK po akci T.Koreše na konečných 3-1.

Sestava: Stoklasa - T.Koreš, Z.Kapoun, Fous, R.Vítek - O.Beseda (46.Gabrhel), Chrenovský, Šimek, Janoušek - Barák (65.Peterka), Kaňkovský (70.Štrunc).
Branky: Chrenovský, Kaňkovský, Barák.

 

DRUŽSTEVNÍK VELKÝ BERANOV - I.FC BATELOV 1-3

A team | 10. 8. 2009



Celý I.poločas se hrál podle batelovských not. Díky dobrému pohybu a kombinaci jsme si vytvořili tlak a také šance. Do vedení jsme se dostali ve 30.minutě, když po centrovaném balonu F.Kourkem uklidil balon do sítě O.BESEDA. Domácí se v I.poločase zmohli pouze na dlouhé balony za naší obranu. Šance si vytvářeli sporadicky.
Do II.poločasu vstupujeme bleskově. Po rohovém kopu Hradeckého nám dopřává dvoubrankový náskok hlavičkující F.KOUREK. O přestávce mezi poločasy je nucen vystřídat P.Kourek, to se negativně projevuje na naší kombinační převaze nad soupeřem a herní pohodě. Domácí se dostávájí do mírného tlaku. V 55.minutě po prostrčení balonu za naší obranu snižují na 1-2. Branka v naší síti vlévá domácím vítr do plachet a my se musíme dlouhé minuty strachovat o výsledek. Vysvobozuje nás v 80.minutě Z.KOREŠ, který po přihrávce Chrenovského využívá samostatného úniku a zápas rozhoduje. Tři body za vítězství putují zaslouženě do Batelova.
Sestava: Cháb - M.Marek, T.Minařík, L.Kapoun - Maryška, Houzar - O.Beseda, P.Kourek (46.Chrenovský), Hradecký (87.J.Marek) - F.Kourek (69.Poledna), Z.Koreš.
Branky: O.Beseda (F.Kourek), F.Kourek (Hradecký), Z.Koreš (Chrenovský).

 

I.FC BATELOV - Sokol BRTNICE 3-2

Dorost | 10. 8. 2009



Dorostenci premiéru nového ročníku na domácím trávníku zvládli a porazili Brtnice 3-2. V utkání byli po celých 90.minut lepším týmem. Dvakrát sice museli dotahovat manko soupeře, nakonec ale zaslouženě zvítězili. Branky stříleli 2x Svoboda, Gabrhel.

 

I.FC BATELOV - BM LUKA nad JIHLAVOU 2-2

A team | 6. 8. 2009



Generálka před soutěží s favorizovanými Lukami skončila smírem. Zápas mnoho fotbalovosti nepřinesl, naopak se vyznačoval oboustrannou bojovností. V prvním poločase se hrála vyrovnaná partie. Luka se rychle ujala vedení, když Bratršovský využil po prostrčení balonu za domácí beky, samostatného úniku. Vyrovnání z kopaček domácích přišlo záhy. Agilní Havlíček se dostal až před hostujícího gólmana a chladnokrevně zakončil. V závěru I.poločasu navíc nevyužil obrovskou šanci Maryška, který přestřelil z hranice penalty.
Po poločasovém prostřídání na obou stranách se Luka začali tlačit před domácí bránu, vytvořili si územní převahu, ale bez vyložených šancí. Domácí naopak hrozili z brejků a jeden takový chladnokrevně využil Maryška. Hosté se zaslouženého vyrovnání dočkali 5.minut před závěrečným hvizdem, když po faulu Marka v pokutovém území využil PK Toman.
Sestava: Cháb - M.Marek, T.Minařík, Maryška, L.Kapoun (75.Barák), Havlíček (45.T.Koreš), Houzar (60.Dolejší), Musil (35.Z.Koreš), Hradecký, Poledna (46.O.Beseda), F.Kourek (70.Gabrhel).

 

Přípravný zápas

A team | 3. 8. 2009



Náš A-tým sehraje ve středu 5.srpna 2009 od 18.hodin poslední přípravný zápas před podzimním startem soutěží. V generálce na okresní soutěž se na našem hřišti představí tým SK Buwol Metal LUKA Nad JIHLAVOU , účastník I.B třídy.

LETNÍ PŘÍPRAVA SOUPEŘE:
Luka n./J. - Budišov-Nárameč 1-2 (M.Hintnaus)
Luka n./J. - Přibyslavice 6-6 (M.Hintnaus 2, P.Hintnaus 2, Bratršovský, Kabátek)
Luka n./J. - Dobronín 3-1 (Horáček, Toman, P.Hintnaus)

zobrazit menu