Info o odehraném kole (6. - 7. 10. 2012)

1.FC Batelov | 8. 10. 2012

Okresní přebor mužů:

SKLO BOHEMIA ANTONÍNŮV DŮL - 1.FC BATELOV 2:4 (0:2)

Sestava: Cháb - O. Beseda, Musil, L. Kapoun, Hron - Ma. Janoušek, Vostál, Havlíček, F. Kourek (80. Hradecký) - Poledna, Z. Koreš.

Branka: Poledna, Vostál 3x


Áčko zabralo a z hřiště jednoho z favoritů soutěže si veze všechny tři body!

 

IV.třída mužů sk.B

1.FC BATELOV (B) - TJ RŮŽENÁ 3:3 (1:2)

Sestava: Růžička - Peterka (65. Havlíček), Pilát, Z. Kapoun, R. Vítek (46. L. Kapoun) - Hlaváček, Holý, Blaško, P. Kourek (46. Štancl) - Fejt, Zeman.

Branky: Holý, Hlaváček, Havlíček

 

Hosté šli po pasivní hře našeho béčka poměrně brzy do vedení které náš tým probudilo a Holý krásnou střelou do šibenice vyrovnal.Bohužel před odchodem do kabin Růžená opět vstřelila gól.Druhou půlku začali naši hráči dobře a díky dorážce Hlaváčka vyrovnali,potom však došlo k velké hrubce naší obrany a hosté šli opět do vedení.Zápas přesto skončil plichtou když v samém závěru utkání srovnal střídající Havlíček.Zápas sledovalo 55 diváků.

 

 

Okresní přebor starších žáků:

FC BÍTOVČICE - 1.FC BATELOV 1:5 (1:1)

Sestava: Linhart - Chaloupka, Hradecký, V. Novák, Bárta, Houdek, Tuma, Kupka, Mika, Svěrák, Dolejší, Blaško, Srňánek.

Branky: Tuma, Blaško 4x


Vinnou pozdního příjezdu do Bítovčic šli naši hráči na plac přímo z auta a tak trvalo pomalu celý poločas než začali hrát svojí hru,přesto se podařilo před půlí z trestného kopu Tumou vyrovnat.Do druhé půlky už kluci vstoupili tak jak bylo od nich požadováno a nebylo pochyb o tom  kdo získá v tomto zápase všechny body.

zobrazit menu